Proslavljeni tenisač Marin Čilić fotkom na Instagramu otkrio kako je njegova supruga Kristina izgledala prije deset godina.

Galerija


Ljubavna priča slavnog tenisača Marina Čilića i njegove supruge Kristine započela je prije deset godina, a i dalje cvjeta kao prvog dana.

Vezani članci Rita Ora (Foto: Instagram) Šareni badić na mukama: Obline pjevačice koja je nedavno posjetila Hrvatsku jedva se mogu obuzdati Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić sa suprugom pozirao na istom mjestu kao prije 10 godina i pokazao kako su tada izgledali

Obljetnicu ljubavi Čilić je odlučio obilježiti i posebnom objavom na Instagramu. 

Naime, podijelio je fotografiju staru deset godina na kojoj se sretni par vidi na samom početku svoje veze. Mlađahni Marin i Kristina, koja je tada nosila samo djevojačko prezime Milković, pozirali su zagrljeni, sa širokim osmijesima na licu.

Uz to, Kristina je podijelila fotku cvijeća koje joj je romantičar Marin poklonio za godišnjicu. 

Ovaj lijepi i dugovječni domaći par upoznao se u Dubrovniku, na meču koji je igrala hrvatska Davis Cup reprezentacija, a Kristina je ondje radila kao hostesa. Vjenčali su se 28. travnja prošle godine u Dubrovniku, a Kristina je nakon udaje dala otkaz na svom starom radnom mjestu i posvetila se radu u humanitarnoj zakladi koja nosi Marinovo ime.

Prije nekoliko dana Marin je objavio da će se sljedeće godine njihova obitelj proširiti, odnosno da je Kristina trudna.

 

Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje