Od smrti pjevačice i glumice Marilyn Monroe je prošla 51 godina no o razlozima njezina odlaska još uvijek se nagađa. Jedna od posljednjih teorija, ovog puta potkrijepljena vrlo uvjerljivim dokazom, objavljena je jučer u američkim medijima.


Prema dokumentima koje je sastavio poznati losangeleski privatni istražitelj Fred Otash, a koje je magazinu The Hollywood Reporter dostavila njegova kći, Marilyn Monroe je umrla tako što ju je ugušio Bobby Kennedy.

Fred je postavio prislušne uređaje u Marilynu kuću i tako je znao sve o njezinom odnosu s predsjednikom JFK-om, ali i njegovim bratom Bobbyjem.

U noći kad je Marilyn navodno popila previše tableta i tako umrla, zapravo joj je oduzet život, stoji u dokumentima koje je napisao Otash, a koje je objavila njegova kći Colleen nakon što ih je nedavno pronašla skrivene u kući.

Vezani članci Lisice, ilustracija Počinje istraga teškog ubojstva u Varaždinu: Premlatili profesora iz osvete, prijavio je kršenje epidemioloških mjera Iustracija Zapovjedniku Armije BiH smanjili kaznu zatvora za ubojstvo 27 hrvatskih civila, među kojima i troje djece

>> Ovo je FBI otkrio o Marilyn Monroe!

Otash, koji je preminuo 1992. godine, u njima piše kako je Marylin redovito imala seksualne odnose s braćom koji su je prebacivali jedan drugom pa se počela osjećati kao komad mesa.

'Čuo sam kako je Marilyn umrla', stoji u dokumenima čije je postojanje Otash priznao nešto prije svoje smrti, ali nije želio otkriti njihov sadržaj. No, sad je ipak sve dospjelo u javnost.

Zabilježen je datum 5. kolovoza 1962. godine kad se Marilyn u svojoj kući svađala s braćom Kennedy zbog toga što je tretiraju poput komada mesa.

'Jako je vikala i pokušali su je smiriti. U jednom trenutku Bobby je uzeo jastuk i pritisnuo ga na njezino lice kako bi prestala vrištati, da susjedi ne čuju galamu. Na kraju je prestala, no Bobby ju je ugušio', stoji u dokumentima koje je detaljno napisao Fred Otash, najpoznatiji privatni istražitelj u Hollywoodu, kojeg su za svoje potrebe angažirala mnoga slavna imena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook