Zadnjih godina se povukla iz medija

Nestala Marijana poznata je kao pobjednica Big Brothera, a medijske stupce kasnije je punila ljubavnim zavrzlamama

Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 3 Tomislav Miletic/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 6 Marijana Seifert - 4 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 3 +0 Marijana Seifert - 5 Galerija

Marijana Seifert nestala je u Zagrebu, a mnogi je se sjećaju kao pobjednice Big Brothera.

Domaća javnost upoznala je Marijanu Seifert u reality showu Big Brother u kojem je plijenila pažnju atraktivnim izgledom, ali i vezom s Nikolom Nemeševićem Nemešom, a iz kojeg je na kraju izašla i kao pobjednica 2011. godine.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert s ocem Ivom otac pomaže u potrazi Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

Danas 38-godišnja Marijana vezu s Nemešom je započela, iako je u to vrijeme bila udana za pomorca Ivana Čvrljka, a gledatelje je šokirala i činjenica da su spavali zajedno pred kamerama. Nakon završetka showa nastavili su burnu vezu, a nekoliko godina kasnije navodno su započeli i zajednički život. No sreća je kratko potrajala, pa se Nemeš vratio u rodni mu Beograd.

Dvije godine kasnije shvatili su da ne mogu jedno bez drugog pa su sklopili brak, a ceremonija je održana u krugu najbližih prijatelja i obitelji i Marijanine kćeri koju je dobila u prvom braku. Osam mjeseci nakon toga odlučili su se razvesti, navodno zbog različitih pogleda na život, no o pravim razlozima prekida nisu javno progovorili.

Marijana je utjehu pronašla u prijatelju Tomislavu Grizelju, no ni ta veza nije bila dugog vijeka. Ona se zatim u tajnosti udala za današnjeg supruga Karla Seiferta, 2020. godine rodila je sina, a detalje privatnog života nije htjela otkrivati i povukla se iz javnosti, te se okrenula vjeri.

Marijana je nestala u Zagrebu, udaljila se s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici i otada joj se gubi svaki trag.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Iz policije pozivaju građane da, ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave na mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly +0 Megan Fox i Machine Gun Kelly Zanimljivosti Zgrozila je bizarnim ritualom koji izvodi sa zaručnikom, pa pokušala objasniti, a liječnici ju upozorili na posljedice!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene