Imitatorica Grabar-Kitarović

Precjednica se obratila narodu: "Žurim se, moram na tulum koji organizira moj veliki prijatelj Maminjo"

Marijana Perinić (Foto: PR) - 4 Marijana Perinić (Foto: PR) - 4 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Perinić (Foto: PR) - 4 Marijana Perinić (Foto: PR) - 3 Marijana Perinić (Foto: PR) - 2 +0 Marijana Perinić (Foto: PR) - 1 Galerija

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović obilježava tri godine od inauguracije. Tim povodom oglasila se i njena imitatorica.

Obilježavaju se tri godine otkako je Kolinda Grabar Kitarović postala predsjednica Republike Hrvatske. Prošle su tri godine od inauguracije, a u ponedjeljak će biti i tri godine od njenog formalnog zasjedanja u fotelju na Pantovčaku. Tim povodom oglasila se i komičarka Marijana Perinić, koja je poznata kao imitatorica predsjednice Grabar Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Precjednica se putem Youtubea obratila svojim obožavateljima s tijarom na glavi. "Moram vam kazati kako danas ja, osim moje vladavine, slavim i konačni odlazak onog Aleksandra Malog, koji se opet nešto na mene duri, nikad nije zadovoljan... Stoga, Aleksa, vrati se doma, nisam ti skuvala paštašutu", poručuje precjednica Marijana. "Napose, žurim se, moram ići na tulum, koji, evo, zna se tko organizira meni u čast! Moj veliki prijatelj Maminjo, bit će to pravi tulum. Naravno da Angela i Donald ne dolaze, ali dolaze moji novi prijatelji hobiti", dodala je o svojim planovima.

Mladima je poručila da pozdravlja ideju masovnog iseljavanja mladih jer je to jedan zdravi primjer da je Hrvatska konačno počela izvoziti.

Iako je nepotrebno, napomenut ćemo da se radi o satiri, koju Marijana Perinić redovito izvodi na svojim nastupima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene