Komičarka Marijana Perinić koja imitira Kolindu Grabar Kitarović, obratila se javnosti.

Galerija


Na današnji dan hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović slavi četvrtu godišnjicu svog mandata.

Vezani članci Suinicijator inicijative \"67 JE PREVIŠE\" Krešimir Sever gostuje u Dnevniku Nove tV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Krešimir Sever najavio sakupljanje potpisa za referendum: "Ljudi su se bojali da ćemo odustati, ali dobro smo se pripremili" Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Predsjednica pomilovala osuđenika protiv kojega se vodi još jedan postupak za gospodarski kriminal

Kako je komičarka Marijana Perinić, i to od prvih dana od inauguracije, uspješno imitira tako je Hrvate i danas tradicionalno nasmijala kratkim videom, u kojem je obratila pozornost na nekoliko ključnih čimbenika za uspjeh zemlje na koje je njezin lik PreCjednica posebno ponosan.

Prije svega se osvanula na promjenu imidža - od primjetnog mršavljenja putem liposukcijske dijete, promjenom stilista i gesta, uz bitni napomenu kako je ipak zadržala svoje trepavice, ali i svog Jakova.

Pozvala je građane na svoj paket demografskih mjera koji uključuje puno ustrajnog ljubljenja, milovanja i grljenja , kako bi se konačno povećala populacija zemlje. Osvrnula se i na seljenje svog ureda ,ne krijući oduševljenje zadnjim posjetom Zagrebu, gradu bez ijednog beskućnika.

Zaključila je javljanje s ''Budite dobri i načitani'' uz komičnu napomenu da je sada druženje sa Pipi Dugom Čarapom opasno i zabranjeno.

Video javljanje je komedija i ima za cilj nasmijati, te nikoga uvrijediti, napomenula nam je Marijana Perinić kada nam je poslala ovaj video.

Pogledajte kako su saborski zastupnici izgledali na početku mandata, a kako izgledaju danas

Šuput pokazala u čemu je dočekala zaručnika na Valentinovo, a otkrila je i kako je Nenad reagirao na viđeno

Ljubavna priča Bebeka i njegove Ružice traje već 21 godinu, a kemije među njima još nije nestalo