Komičarka Marijana Perinić koja imitira Kolindu Grabar Kitarović, obratila se javnosti.

Galerija


Na današnji dan hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović slavi četvrtu godišnjicu svog mandata.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Po čemu su ostale zapamćene hrvatske inauguracije? Pogledajte presjek tradicija, modnih odabira i redateljskih imena Andrej Plenković, Kolinda Grabar-Kitarović, vila u Visokoj ulici Plenković o novom uredu Grabar-Kitarović: "Ako je odluka da to bude u Visokoj, uredit ćemo joj prostorije"

Kako je komičarka Marijana Perinić, i to od prvih dana od inauguracije, uspješno imitira tako je Hrvate i danas tradicionalno nasmijala kratkim videom, u kojem je obratila pozornost na nekoliko ključnih čimbenika za uspjeh zemlje na koje je njezin lik PreCjednica posebno ponosan.

Prije svega se osvanula na promjenu imidža - od primjetnog mršavljenja putem liposukcijske dijete, promjenom stilista i gesta, uz bitni napomenu kako je ipak zadržala svoje trepavice, ali i svog Jakova.

Pozvala je građane na svoj paket demografskih mjera koji uključuje puno ustrajnog ljubljenja, milovanja i grljenja , kako bi se konačno povećala populacija zemlje. Osvrnula se i na seljenje svog ureda ,ne krijući oduševljenje zadnjim posjetom Zagrebu, gradu bez ijednog beskućnika.

Zaključila je javljanje s ''Budite dobri i načitani'' uz komičnu napomenu da je sada druženje sa Pipi Dugom Čarapom opasno i zabranjeno.

Video javljanje je komedija i ima za cilj nasmijati, te nikoga uvrijediti, napomenula nam je Marijana Perinić kada nam je poslala ovaj video.

Pogledajte kako su saborski zastupnici izgledali na početku mandata, a kako izgledaju danas

Šuput pokazala u čemu je dočekala zaručnika na Valentinovo, a otkrila je i kako je Nenad reagirao na viđeno

Ljubavna priča Bebeka i njegove Ružice traje već 21 godinu, a kemije među njima još nije nestalo