Svašta se događalo

Naša glumica priznala da joj brak nije uvijek bio sjajan: ''To je bilo mlado, ludo, oženilo se''

Marijana Mikulić (FOTO: Instagram) Marijana Mikulić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić (FOTO: Instagram) Marijana Mikulić (FOTO: Instagram) +0 Marijana Mikulić (FOTO: Instagram) Galerija

Glumica Marijana Mikulić podijelila je na Instagramu svoja razmišljanja o braku.

Marijana Mikulić već je 13 godina u braku i to svakako spada među duže brakove na javnoj sceni jer danas je brak teško sačuvati, a naročito u tim javnim poslovima.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

Marijana, dok slavi godišnjicu braka, nestrpljivo čeka svoje treće dijete. I tako dok uživa u iščekivanju još jedne bebice, Marijana često nešto objavi na Instagramu, a ovaj je put svoju objavu posvetila suprugu kojeg ljubi 13 godina u braku.

''To je bilo mlado, ludo, oženilo se, ali evo 13 punih godinica braka! Valjda smo sad prošli sve krizne, prva, sedma, trinaesta…ima li još koja? Bilo je suza i smijeha, uspona i padova, ali ostali smo zajedno doslovno u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. I evo čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu. Ja sam sve šira i luđa, a ti sve tolerantniji. Ne znam gdje nam je kraj. Nek nam Bog da još puno godina, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih. I da nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena'', napisala je Marijana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene