Glumica Marijana Mikulić podijelila je na Instagramu svoja razmišljanja o braku.

Galerija


Marijana Mikulić već je 13 godina u braku i to svakako spada među duže brakove na javnoj sceni jer danas je brak teško sačuvati, a naročito u tim javnim poslovima.

Vezani članci Marijana Mikulić Domaća glumica sve nasmijala komentarom o Harryju i Meghan: "To je davno sažeto u staroj hercegovačkoj mudrosti" Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

Marijana, dok slavi godišnjicu braka, nestrpljivo čeka svoje treće dijete. I tako dok uživa u iščekivanju još jedne bebice, Marijana često nešto objavi na Instagramu, a ovaj je put svoju objavu posvetila suprugu kojeg ljubi 13 godina u braku.

''To je bilo mlado, ludo, oženilo se, ali evo 13 punih godinica braka! Valjda smo sad prošli sve krizne, prva, sedma, trinaesta…ima li još koja? Bilo je suza i smijeha, uspona i padova, ali ostali smo zajedno doslovno u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. I evo čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu. Ja sam sve šira i luđa, a ti sve tolerantniji. Ne znam gdje nam je kraj. Nek nam Bog da još puno godina, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih. I da nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena'', napisala je Marijana.