Marijana otkrila

Ne viđamo je često: "Nisam ja od toga!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Mikulić objasnila nam je zašto je na javnim događanjima i nećemo baš često vidjeti.

Prelijepu glumicuMarijanu Mikulić nećete baš često sresti na javnim zbivanjima. Nju to jednostavno ne zanima, posvećenija je obitelji i prijateljima. Stoga, kad se negdje pojavi, to je prava prilika da je pitamo što se događa na poslovnom, ali i privatnom planu. "Ne znam, to je fora kad kreneš s tim poslom, barem meni osobno. Nekako nisam tip za to, nisam od toga. Pojavim se negdje kad se radi o ljudima čiji rad pratim i poštujem, onda se potrudim podržati, a ostalo vrijeme zaista nastojim posvetiti obitelji, umjesto naslikavati se", jasna je Mikulić.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

"Nikad nisam bila od onih koje turbo prate trendove, ali veliki sam zagovornik hrvatskih kreatora i hrvatske mode. Imala sam mali period odmaranja posljednje vrijeme, sad spremam novu predstavu u Trešnji, obnavljamo staru, pripremamo se za film koji snimamo, neki su castinzi u igri", kaže Marijana.

Idilični obiteljski život ove glumice i dalje traje. Udana je te je majka dva dječaka. A, priznaje nam, ne bi imala ništa protiv još jednog djeteta. "Ja se nadam da nisam prestara za još, ali sad nekako spremam i snimam, malo ću to još prolongirati, ali ne sumnjam da će biti treće", otkrila nam je šarmantna glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene