Marijana Mikulić otkrila je da prolazi kroz teške trenutke jer joj je preminula bliska osoba koju ne može ni ispratiti zbog pandemije koronavirusa.

Galerija


Glumica Marijana Mikulić otkrila je na Instagramu da prolazi kroz teške trenutke jer ne može na pogreb bliskoj osobi zbog cijele situacije. 

Vezani članci Marijana i Andrija Mikulić - 1 Počela je škola: Glumica Marijana Mikulić o novom životnom razdoblju svog prvašića i školi pod epidemiološkim mjerama Marijana Mikulić - 8 Teški trenuci domaće glumice: Sin joj završio na hitnoj, a pokušali joj hakirati i profil

"Crni petak. Crna subota. Tuga u srcu. Prezirem taj covid i sve što nam je donio, odnio, što nam je od života učinio. Jedna draga osoba je otišla, a ja ju ne mogu ispratiti.. Barem ne bez posljedica koje bi pogodile mnoge oko mene.. Sretan ti put, draga moja.. Pamtit ću tvoj osmijeh, i ruke koje su mnogima od nas uvijek bile tu, kad god smo se ženili, rađali, oplakivali...Hvala ti na svemu", napisala je Marijana. 

Brojni pratitelji su glumici izrazili sućut. "Otišla je u vječni počinak, spokojno, tiho, kako samo njeno srce zna", napisala je još jedna osoba koja ju je poznavala. 

Uspjela je biti golišava i ispod zimske jakne: Pokazala savršeno ravan trbuh, zima joj ne može ništa