Marijana Mikulić na Instagramu je objavila šalu na račun princa Harryja i Meghan Markle te izazvala salve smijeha.

Galerija


Glumica Marijana Mikulić na Instagramu se osvrnula na intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey i svojim komentarom nasmijala pratitelje.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Novo iznenađenje za Meghan i Harryja? Čini se da njihovo ponašanje dolazi na naplatu i to ne samo u kraljevskoj obitelji Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza

"Cijeli ovaj intervju davno je sažet u jednoj staroj hercegovačkoj mudrosti: Dok se nisam ženio, nisam znao da mi ne valjaju ni ćaća ni mater", napisala je preko fotke slavnog par na kojoj je i pored Meghanine glave dodala natpis na kojem piše "moja kraljica".

Njezin komentar odnosio se na dio intervjua u kojem je Harry rekao da se osjećao zarobljeno dok nije upoznao Meghan i da bez nje nikad ne bi napustio svoju obitelj.

"Bio sam zarobljen, ali to nisam znao", kazao je, među ostalim, princ u intervjuu.

Marijana je svojom objavom izazvala salve smijeha, a mnogi su se i složili s onim što je napisala, no očito nisu baš svi shvatili njezinu namjeru jer je u opisu naknadno morala naglasiti da je riječ o šali.

"Edit: ova objava trebala je biti šala na račun teme koja mi izaziva dijareju. Nemojte se previše nervirati", dodala je glumica pored fotke.

Kate snimljena samo nekoliko sati nakon Meghanina otkrića da ju je rasplakala, njezin izraz lica sve govori

Kraljica Elizabeta se oglasila o intervjuu Harryja i Meghan s Oprom: "Cijela obitelj je tužna"