Marijana Mikulić otkrila je da je nekoliko puta uplatila novac muškarcu koji je tražio pomoć za liječenje supruge.

Galerija


Marijana Mikulić istaknula je da je ljuta zbog čovjeka koji je prikupljao novčane donacije za liječenje bolesne supruge, a onda ih je  potrošio na kockanje. 

Vezani članci Marijana i Andrija Mikulić - 1 Počela je škola: Glumica Marijana Mikulić o novom životnom razdoblju svog prvašića i školi pod epidemiološkim mjerama Marijana Mikulić - 8 Teški trenuci domaće glumice: Sin joj završio na hitnoj, a pokušali joj hakirati i profil

Glumica je otkrila da je i ona donirala novac kako bi pomogla njegovoj ženi. "Znači, dno!! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati!! Koliko je taj čovjek novaca dobio, ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti!! Prestanite mi slati upite za objavu apela za pomoć jer ih više objaviti neću!! A ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila, jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu", napisala je Marijana na Instagram storyju. 

Kako je objavio Telegram, muškarac koji je prikupio više od 3,1 milijuna kuna je uhićen krajem 2020. zbog prijevare i pranja novca. Novac je potrošio za sebe, a ne liječenje supruge te je kako sumnjaju istražiitelji, velik dio donacija prokockao u online kladionicama. 

Medije je punila gadnim razvodom od legendarnog glazbenika, a sad ide pred oltar sa 17 godina mlađim