Marijan Ban se odrekao zarade od svoje autorske pjesme "Morska vila" kako bi pomogao obnovi Glazbene škole Sisak.

Galerija


Legendarni splitski glazbenik Marijan Ban odlučio se odreći tantijema kako bi mogao donirati sav novac od izvođenja njegove pjesme "Morska vila" za obnovu Glazbene škole Sisak, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavlje uz odojak! Marijan Ban postao djed u 55. godini: "Sretan sam čovjek" Slika nije dostupna Splitska udruga Srce uz bok Marijanu Banu i grupi Magazin

Obzirom da je u tijeku Svjetsko prvenstvo u rukometu na kojem igra i hrvatska reprezentacija, očekuje se prikupljanje pozamašnog iznosa, jer upravo je ta Banova pjesma omiljena rukometašima i njihovim navijačima.

Inače, HDS ZAMP je pokrenuo humanitarnu akciju s istim ciljem obnove sisačke glazbene škole, pa je anketirao sve svoje članove i ponudio im mogućnost odricanja svojih autorskih naknada u određenom razdoblju za emitiranje jedne pjesme.

Dosad se javilo više od 50 autora, a kompletan popis bit će objavljen kroz nekoliko dana. Ista je akcija bila pokrenuta i 2014. godine kada su Hrvatsku pogodile strašne poplave.

Najnovije paparazzo fotke nisu baš slične onoj koju je objavila na Instagramu, nesavršenosti koje skriva jasno se vide

Seve objavila nikad viđenu fotografiju s rajskog putovanja, tog dana je uživala u izdanju bez grudnjaka