Bivši pjevač Daleke obale Marijan Ban na društvenim mrežama pohvalio se prinovom u obitelji.


Neizmjerna sreća vlada u obitelji Marijana Bana. Poznati splitski pjevač, bivši član Daleke obale, a danas Diktatora, u 55. godini postao je djed. Sretnu vijest sa svojim pratiteljima Ban je podijelio putem društvenih mreža.

Vezani članci Slika nije dostupna Splitska udruga Srce uz bok Marijanu Banu i grupi Magazin Slika nije dostupna UZBUDLJIV PROGRAM Split se sprema za raskošnu proslavu Svetog Dujma

"Rodija se Šime Ban. Možete me zvat dida (nono, djed, deda...)", napisao je glazbenik na Twitteru, a u komentarima dodao i da je jako sretan čovjek, a otkrio je i da je rođenje unuka proslavio "kilom pečenog odojka".

Brojni obožavatelji odmah su ga zasuli čestitkama. "O Bane, dobrodošao u klub nonića. Čestitam", "Daj neku pjesmu za malog", "Zavidim na unuku, ali tješim se da ja još ne moram navečer u krevet leći s nekom nonom", samo su neki od komentara upućenih Banu. Inače, splitski glazbenik već je 30 godina u braku sa suprugom Dominom s kojom ima troje djece: 30-godišnjeg Marka, 27-godišnju Anku i 24-godišnju Mirtu.