A događa se!

Naša se ministrica našla u malim problemima nakon izlaska iz automobila, a njezina nezgoda fotografima nije promakla

Marija Vučković Marija Vučković DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Vučković Marija Vučković Marija Vučković Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 4 Marija Vučković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković +0 Ministrica Marija Vučković Galerija

Ministrica Marija Vučković snimljena je u trenutku manje nezgode kada je oštetila petu na cipeli, što ju je sudeći prema fotografijama na kratko zabrinulo.

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković danas je na poslovnom rasporedu imala sastanak užeg kabineta vlade Republike Hrvatske u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici, gdje su je dočekali i fotografi.

Oni su tako uspjeli uhvatiti trenutak u kojem je ministrica oštetila potpeticu na jednoj cipeli pri izlasku iz automobila, a nezgodi je svjedočila i ministrica turizma Nikolina Brnjac. 

Vučković je nekoliko puta provjerila je li peta na mjestu i koliko ju je oštetila, no čini se da je na kraju bilo sve u redu i nastavila je na sjednicu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +5 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena pokazala jahtu koju je platila šest milijuna eura, pogledajte luksuz u kojem plovi Jadranom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene