Koncert u Lisinskom

MARIJA ŠERIFOVIĆ: 'Nesretna sam zbog strašnih epizoda koje su se dogodile'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica i pobjednica Eurosonga 2007. godine, Marija Šerifović, nastupa uskoro u Zagrebu. Dala nam je povodom toga intervju i progovorila o brojnim škakljivim temama.

Vlasnica jednog od najkvalitetnijih vokala u regiji,glazbenica Marija Šerifović, dolazi uskoro u Zagreb. Očekuje je 15. rujna nastup u Lisinskom, a uoči koncerta dala nam je intervju u kojem iskreno i 'u glavu' progovara o temama koje su nas okupirale posljednje vrijeme. Poznata aktivistica progovorila je svojedobno i na temu svoje seksualnosti. No, krenimo redom.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Budući da Marija dolazi u Zagreb, zanimalo nas je kakva očekivanja od zagrebačke publike ima. 'Čini mi se da je moja publika u svim gradovima ista, spremna da se super provede, što ću im ja i omogućiti', obećava Šerifović. Uoči koncerta i američke turneje, odmarala se kratko, no tijekom godine planira, kaže nam, priuštiti si bar još jedan odmor.

Nakon nešto lakših tema, poput koncerta i ljetovanja, dotakli smo se i onih težih, o kojima se Šerifović zaista ne libi pričati. Otvoreno priča o svojim stavovima, pa i ako se oni tiču Oluje i njene seksualne orijentacije. Osvrnula se na izjave Jelene Karleuše, koja je zbog Oluje prozvala Hrvate. 'Jelena je moja draga kolegica, bez dlake na jeziku, govori sve što želi. Grozim se svake vrste miješanja politike u glazbu, a nesretna sam zbog strašnih epizoda koje su se dogodile', rekla je.

 

Ostalo jos 4 dana i jos malo karata... 15.09. Zagreb - Lisinski

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Kad je o njenoj seksualnosti riječ, Marija je kratka i jasna. 'Svakog čuda tri dana dosta. Mišljenja sam da svatko ima pravo na ljubav', rekla je glazbenica.

Budući da nas prije svega očekuje glazbeni spektakl, nismo mogli ne prisjetiti se Eurosonga, ali i Marijine legendarne majke Verice, jedne od najvećih pjevačica narodne glazbe. 'Eurosong mi je puno pomogao i vjerojatno ga zbog toga smatram velikim natjecanjem. Svake godine ga pratim i nerijetko osjećam uzbuđenje kad imam svog favorita', kaže pjevačica. O majci Verici samo najbolje. Iako mnoga djeca slavnih glazbenika osjećaju određeni teret slave njihovih roditelja, kod Marije to nije slučaj. 'Verica je uvijek bila vjetar u leđa, nikako teret, a nas dvije i ne pjevamo istu vrstu glazbe da bismo u bilo kojem smislu mogle biti konkurencija', dodala je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene