Brutalno iskrena

Marija Šerifović otkrila što misli o kolegicama sa estrade: "Bal vampira i k****"

Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) +0 Marija Šerifović (Foto: Instagram) Galerija

Marija Šerifović poznata je, među ostalim, i po tome što je uvijek brutalno iskrena.

Srpska pjevačica Marija Šerifović rasprodala je sutrašnji koncert u Ciboni.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović i Matija Cvek - 1 Opasna kolegica! Mariju Šerifović snimili u trenutku kad je Matiju Cveka primila za stražnjicu dok su pjevali, video tog trenutka hit je na TikToku!

A osim po zavidnim vokalnim sposobnostima, Marija je poznata i po tome što nema dlake na jeziku, pa nije ni čudo što se odlično slaže s kolegicom Jelenom Karleušom s kojom ju veže blisko prijateljstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Iako voli pohvaliti kolege kojima se divi, voli izreći i manje lijepa mišljenja. A upravo je to napravila nedavno kada je u Instagram pričama objavila kolaž fotografija zanosnih zvijezda iz bivše Jugoslavije, točnije iz 60-ih godina.

Pogađate, riječ je o prirodnim ljepoticama koje ne izgledaju kao klonovi sa silikonskim dijelovima tijela, kao što su usne, grudi, stražnjice i slično, što je danas uobičajena praksa, posebno na srpskoj estradi.

"Nekad sajam ljepote... Sada bal vampira i k****", poručila je oštro Marija kolegicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Marijin zagrebački koncert u Ciboni na rasporedu je u subotu, 6. travnja, no rasprodan je. "Zagreb, baaaam, sold out. Hvala vam ljudi i vidimo se sutra", poručila je na društvenim mrežama hrvatskoj publici.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić na ulicama Beograda uhvaćena u izazovnom izdanju, svima je za oko zapeo jedan detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene