Marija Šerifović poznata je, među ostalim, i po tome što je uvijek brutalno iskrena.

Galerija


Srpska pjevačica Marija Šerifović rasprodala je sutrašnji koncert u Ciboni.

Vezani članci Tuča u Zagrebu Zagreb i okolicu pogodila dva vala jake oluje s tučom i grmljavinom, u nekim dijelovima grada vidljivost je bila gotovo na nuli Pirotehničari provjeravaju dojavu o bombi u PP Dubrava - 3 Došao u policijsku postaju u Dubravi i donio improviziranu napravu, pirotehničari sumnjali da je riječ o bombi

A osim po zavidnim vokalnim sposobnostima, Marija je poznata i po tome što nema dlake na jeziku, pa nije ni čudo što se odlično slaže s kolegicom Jelenom Karleušom s kojom ju veže blisko prijateljstvo.

Iako voli pohvaliti kolege kojima se divi, voli izreći i manje lijepa mišljenja. A upravo je to napravila nedavno kada je u Instagram pričama objavila kolaž fotografija zanosnih zvijezda iz bivše Jugoslavije, točnije iz 60-ih godina.

Pogađate, riječ je o prirodnim ljepoticama koje ne izgledaju kao klonovi sa silikonskim dijelovima tijela, kao što su usne, grudi, stražnjice i slično, što je danas uobičajena praksa, posebno na srpskoj estradi.

"Nekad sajam ljepote... Sada bal vampira i k****", poručila je oštro Marija kolegicama.

Marijin zagrebački koncert u Ciboni na rasporedu je u subotu, 6. travnja, no rasprodan je. "Zagreb, baaaam, sold out. Hvala vam ljudi i vidimo se sutra", poručila je na društvenim mrežama hrvatskoj publici.

Nina Badrić na ulicama Beograda uhvaćena u izazovnom izdanju, svima je za oko zapeo jedan detalj