Marija Husar Rimac objavila je fotografiju sa supružnicima Matom Rimcem i Katarinom Lovrić te im čestitala na vjenčanju.

Galerija


Marija Husar Rimac podijelila je fotografiju na kojoj je s mužem Vjekoslavom Rimcem te poduzetnikom Matom Rimcem i njegovom suprugom Katarinom Lovrić kako bi im čestitala na vjenčanju. 

Vezani članci Katarina i Mate Rimac dolaze u žutoj Neveri na svadbeno slavlje Mate Rimac i njegova Katarina na svadbenu proslavu stigli su u žutoj Neveri, pogledajte najnovije fotografije! Pripreme za svadbeno slavlje Mate i Katarine Rimac Sve je spremno za bajkovito vjenčanje Mate Rimca i njegove Katarine, a evo što je najviše ukralo pažnju pred njegovom kućom!

"Dragi naši, Katarina i Mate! Od srca vam čestitamo! Neka Božji blagoslov uvijek počiva nad vama. Poštujte se i volite zauvijek. Vole vas vaši Rimci Niko, Ivan, Marija&Vjeko. P.S. ova fotografija je od prije godinu dana kada ste se zaručili", napisala je pjevačica. 

Marijini pratitelji su se pridružili čestitkama, a među njima je bila i Nina Badrić. Oglasila se i Matina majka Zdenka koja je komentaru ostavila emotikone srca. 

Inače, poduzetnik je prošlog vikenda imao svadbeno slavlje s Katarinom u Livnu dok su se u svibnju vjenčali na intimnoj ceremoniji u Splitu u Vili Dalmaciji koja je popularno mjesto za vjenčanja i poznata kao Titova vila. Nalazi se u blizini obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju, a pozvali su 30-ak ljudi.

Korana Gvozdić pozirala u bikiniju tri mjeseca nakon poroda i pohvalila talent svog zaručnika: "Jednostavno briljira"

Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju