Marija Husar Rimac je na Instagramu objavila fotografiju supruga Vjekoslava sa sinovima Ivanom i Nikom.

Galerija


Pjevačica Marija Husar Rimac nedavno je u 46. godini rodila sina Niku, čije je ime tajila mjesec dana, a otkrila ga je na Instagramu uz njegovu prvu fotku.

Vezani članci In Magazin: Zvijezde koje se vole javno - 8 Poljupci i zagrljaji pred svima: Evo koje se domaće zvijezde strastima rado prepuštaju i u javnosti Marija Husar Rimac, Ivana Husar i Nina Badrić s prijateljicama Nina Badrić ne može sakriti emocije zbog prinove njene bliske prijateljice: "Dobro nam došao.."

Od tada se rijetko oglašavala na društvenim mrežama, no sada je svoje pratitelje razveselila preslatkim obiteljskim prizorom.

"Moji dečki", napisala je u fotku koju je objavila na Instagramu na kojoj je njen suprug Vjekoslava Rimac sa sinovima Ivanom i maleni Nikom.

"To ja zovem pravi frajeri, svu trojicu", napisala joj je njena kuma Nina Badrić; "Čista ljepota", komentirala je Anja Šovagović Despot. Fotografija je raznježila i broje druge poznate Hrvatice koje su u komentarima ostavile srca i poljupce, a među njima su Ljupka Gojić Mikić, Ana Gruica Uglešić, Sementa Rajhard, Ivana Plechinger, Minea, Nataša Janjić Medančić...

Podsjetimo, pjevačica i njen suprug objavili da će dobiti dijete u listopadu prošle godine, a Marija je trudnoću u svojim godinama nazvala darom od Boga. Sina je rodila početkom veljače, a sretnu vijest prva je podijelila ponosna teta, njena sestra Ivana Husar.

Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona!

Zaljubili su se na prvi pogled i otad su nerazdvojni, a glumac je romantičnu prosidbu planirao mjesecima