Mariah Carey je asistenticu Liannu zaposlila 2015. godine, a dala joj je otkaz dvije godine kasnije.

Galerija


Američka pjevačka diva Mariah Carey našla se usred pravne bitke, nakon što je odlučila tužiti bivšu asistenticu Liannu Azarian koja ju je snimala bez njenog znanja i koja joj danas prijeti objavljivanjem privatnih fotografija i snimki.

Vezani članci Jelena Veljača i Nataša Janjić Medančić Javno poticanje na nasilje i mržnju? Hrvatska komora socijalnih radnika tuži dvije glumice, oglasila se Nataša Janjić Medančić Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi!

Na fotografijama i snimkama zabilježeni su vrlo intimni trenuci i situacije koje nisu za oči javnosti, prenosi TMZ.

Njihovim objavljivanjem Mariah bi bila učinjena velika šteta, a Lianna potražuje 8 milijuna dolara kako ih ne bi dostavila medijima.

Pjevačica je danas 48-godišnju Liannu zaposlila 2015. godine kao osobnu asistenticu. Navodno je kupovala sama sebi odjeću na ime šefice s poslovnom karticom pa je dobila otkaz dvije godine kasnije. U trenutku otkaza, Mariah nije znala da ju je Lianna snimala.

Podsjećamo, Lianna nije jedina zaposlenica s kojom je Mariah imala problema. Naime, 2015. godine sklopila je ugovor s bivšom menadžericomStellom Bulochnikov koja ju je tužila za seksualno uznemiravanje i kršenje ugovora. 

Milanka Opačić progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: "Dogodila se svojevrsna kemija"

Fatalni Barakuda, za kojim uzdišu obožavateljice vaterpola, ovih je dana napokon rekao sudbonosno ''da''

Jelena Karleuša na svoj je način odgovorila na glasine da je njezin suprug zatražio razvod