Pokazala previše

Hrabar modni odabir glazbene dive: Bez pardona svima pokazala donje rublje

Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +0 Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Galerija

Mariah Carey za izlazak s dečkom Bryanom Tanakom izabrala je poprilično hrabru odjevnu kombinaciju.

Glazbena diva Mariah Carey uživa provodeći vrijeme u izlascima s 13 godina mlađim dečkom, plesačem Bryanom Tanakom i pritom čini se, ne mari previše što će odjenuti i koje dijelove tijela pokazati u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Što je ovo? Gotovo prozirna haljina zvijezdi hit-serije prekrivala je samo najintimnije dijelove tijela

Mariah je zapravo poznata po isticanju svojih oblina i senzacionalne figure. Ipak, ovog je puta pretjerala i pokazala malo previše.

48-godišnja pjevačica mamila je poglede u dugačkoj crnoj haljini s prozirnim dijelovima i tako pokazala minijaturno donje rublje. Unatoč tome što je par bio u večernjem izlasku, Mariah je svoj pogled sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Od nje se nije odvajao Bryan, inače njezin bivši prateći plesač, a od nedavno i dečko. Par se upoznao prije više od 10 godina tijekom njene turneje Adventures of Mimi.

Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezu su započeli nedugo nakon njenog prekida sa zaručnikom Jamesom Packerom 2016. godine. Kratko su bili prekinuli prošle godine, navodno zbog njegove ljubomore te njezine opsesije kupnjom, no nakon dva mjeseca ponovno su bili zajedno.

"Vidjela je nešto u meni, što ja sam nisam prepoznao, a sve ostalo je prošlost. Bilo nam je suđeno da se nekad i negdje povežemo", izjavio je Bryan za E!News.

Podsjetimo, Mariah je zaručnički prsten koji je dobila od Jamesa Packera nedavno odlučila prodati za cijenu od 2,7 milijuna dolara, dok je njegova vrijednost bila procijenjena na vrtoglavih 13,2 milijuna. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene