Mariah Carey nedavno je objavila memoare u kojima je otkrila brojne detalje iz života, a raspričala se i o svojim bivšim vezama.

Galerija


Glazbena diva Mariah Carey otkrila je kako je bivšeg zaručnika Jamesa Packera izostavila iz memoara jer s njim nije imala fizičku vezu. Godinama nakon što su mediji brujali o tome da pjevačica i njezin zaručnik tijekom 18-mjesečne ljubavi nisu konzumirali svoju vezu, Mariah je sada za britanski Guardian rekla kako joj jednostavno nije bila važna ta veza.

Vezani članci Mariah Carey (Foto: Getty Images) Napokon je odlučila krenuti dalje: Pjevačka diva riješila se zaručničkog prstena vrijednog 13,2 milijuna dolara Mariah Carey (Foto: Getty Images) Bivša menadžerica tuži glazbenu divu, a nekad su bile nerazdvojne: ''Stalno je hodala gola ispred mene''

"Da je to bila veza koja je nešto značila, našla bi se i u mojim memoarima "The Meaning of Mariah Carey". Nismo imali fizičku vezu, da vam budem iskrena", ispričala je Mariah.

Komentirala je i navode da se ponaša kao prava diva te da je komplicirano raditi s njom jer težni finim stvarima u životu. "Znate što? Nije me briga. Zaslužujem se tako ponašati. Ovo može zvučati arogantno, ali nadam se da to povezujete s činjenicom kako dolazim iz neimaštine. Ako se ne mogu tako ponašati nakon svega što sam napravila u životu - oprostite, nisam znala da svi moramo biti manje komplicirani", zaključila je Mariah. Osvrnula se i na to da je zovu divom.

"Mislite li da me iskreno briga za to što me pored svega u životu zovu i divom? Jesam, diva sam, to je točno", komentirala je pjevačica.

Mariah Carey je u novim memoarima otkrila brojne šokantne detalje iz svog života. Otvorila je dušu te je progovorila o bivšim ljubavima, ocu svoje djece te o obiteljskom nasilju. Otkrila je i detalje afere s bejzbolašem Derekom Jeterom, a ispričala je i sve o svom bipolarnom poremećaju.

Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''