nije ju briga

Šokirala sve detaljima iz života koje je objavila u memoarima, pa otkrila i ono o čemu se nagađa godinama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey nedavno je objavila memoare u kojima je otkrila brojne detalje iz života, a raspričala se i o svojim bivšim vezama.

Glazbena diva Mariah Carey otkrila je kako je bivšeg zaručnika Jamesa Packera izostavila iz memoara jer s njim nije imala fizičku vezu. Godinama nakon što su mediji brujali o tome da pjevačica i njezin zaručnik tijekom 18-mjesečne ljubavi nisu konzumirali svoju vezu, Mariah je sada za britanski Guardian rekla kako joj jednostavno nije bila važna ta veza.

Pogledaj i ovo Mariah Carey - 2 top ili flop! Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

"Da je to bila veza koja je nešto značila, našla bi se i u mojim memoarima "The Meaning of Mariah Carey". Nismo imali fizičku vezu, da vam budem iskrena", ispričala je Mariah.

Komentirala je i navode da se ponaša kao prava diva te da je komplicirano raditi s njom jer težni finim stvarima u životu. "Znate što? Nije me briga. Zaslužujem se tako ponašati. Ovo može zvučati arogantno, ali nadam se da to povezujete s činjenicom kako dolazim iz neimaštine. Ako se ne mogu tako ponašati nakon svega što sam napravila u životu - oprostite, nisam znala da svi moramo biti manje komplicirani", zaključila je Mariah. Osvrnula se i na to da je zovu divom.

"Mislite li da me iskreno briga za to što me pored svega u životu zovu i divom? Jesam, diva sam, to je točno", komentirala je pjevačica.

Mariah Carey je u novim memoarima otkrila brojne šokantne detalje iz svog života. Otvorila je dušu te je progovorila o bivšim ljubavima, ocu svoje djece te o obiteljskom nasilju. Otkrila je i detalje afere s bejzbolašem Derekom Jeterom, a ispričala je i sve o svom bipolarnom poremećaju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene