Pjevačica Mariah Carey tvrdi da je u svom životu spavala sa samo 5 muškaraca.

Galerija


Njezine obline privlače gotovo jednako pozornosti kao i njezin nevjerojatni glas, a sada je diva Mariah Carey medijima otvorila dušu o vrlo škakljivoj temi – svojoj seksualnoj prošlosti. Naravno, mnoge će zanimati iskustva pjevačice kad je o tome riječ. 

Vezani članci Mariah Carey Šokirala sve detaljima iz života koje je objavila u memoarima, pa otkrila i ono o čemu se nagađa godinama Molba ''Mole se stanari da smanje ljubavnu buku'': U još jednoj zgradi osvanula molba, reakcije stanara su urnebesne

Mariah je priznala da je bila u vezi s mnogim muškarcima, ali prema vlastitim riječima, spavala je sa samo njih 5! I to u 49 godina života. 

"Nisam ih imala tako puno, ali su bili različiti. Spavala sam sa samo pet ljudi u životu, mislim da sam čedna u usporedbi sa svojim kolegicama", ispričala je Mariah. 

Od 1993. do 1998. bila je u braku s glazbenim producentom Tommyjem Mottolom. Nakon toga je dvije godine bila u vezi s pjevačem Luisom Miguelom.

2008. udala se za pjevača Nicka Cannona, s kojim je ostala do 2016., kad se zaručila s australskim milijarderom Jamesom Packerom. Trenutačno je u vezi s plesačem Bryanom Tanakom, pa pretpostavljamo da se radi upravo o tim muškarcima koji su imali čast spavati s jednom od najboljih pjevačica svih vremena.

Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio