Poznata pjevačica krivi Scientološku crkvu za njezin prekid sa zaručnikom.


Slavna Mariah Carey zamalo je stala pred oltar, no snovi su se srušili nakon što ju je ostavio zaručnik, milijunaš James Packer. Iako su njihove razmirice trajale nekoliko mjeseci, kap koja je prelila čašu bilo je inzistiranje Mariah da se James pojavi u njezinom reality showu što je on odbio. Uz to, Jamesu je smetalo što je Mariah bila izuzetno rastrošna, ali se i ponašala poput razmažene pop dive. No, sada Mariah tvrdi drugačije. Ona pak okrivljuje Scientološku crkvu za njihov prekid. Ona tvrdi kako im je ljubavnu vezu "zatrovao" menadžer Tommy Davis koji je nekada bio glasnogovornik scijentološke crkve.

Mariah Carey, James Packer (FOTO: Getty)

"Mariah i James tražili su kuću na Beverly Hillsu u kolovozu i sve je bilo super. Govorio je da je ona njegova srodna duša i jedva je čekao da se vjenčaju. Sve se iznenada promijenilo. U rujnu je postao drugi čovjek. Mariah sumnja na Tommyja koji je upravljao Jamesovim financijama i sumnja da ga on kontrolira", rekao je izvor blizak pjevačici za Page Six.

Mariah Carey, James Packer (FOTO: Getty)

Podsjetimo, James Packer bio je u scijentologiji četiri godine, a uveo ga je poznati glumac, a ujedno i scientolog Tom Cruise.