Mariah Carey vlasnica je jednog od najvećih božićnih hitova, stoga ne čudi da je jedva čekala proglasiti božićne praznike. To je i učinila na svojim društvenim mrežama, a snimila je i poseban video.

Galerija


Glazbena diva Mariah Carey jedva je dočekala da prođe Noć vještica kako bi mogla proglasiti sezonu božićnih blagdana. 50-godišnja pjevačica koja je najpoznatija po hitu "All I Want for Christmas Is You" na Instagramu je pokazala kako je već počela slaviti Božić.

Vezani članci Lopov na djelu Kakav gad! Pokušao ukrasti božićne poklone pa ga sustigla sudbina kakvu je zaslužio Davor Bilman, Maja Šuput (Foto: Instagram) Žiri "Supertalenta" o blagdanskom trošenju: Pokušajte pogoditi tko je priznao da voli malo potrošiti

"Pogodite što? Vrijeme je!", napisala je Mariah u opisu videa. Dodala je kako ipak treba prvo proći Dan zahvalnosti, no pjevačica je spremna za sve blagdane.

Njezin hit koji je neizostavan dio božićnih praznika još otkako je objavljen 1994. godine ovoga se tjedna ponovno počeo penjati na svjetskim top-ljestvicama, a radi se o pjesmi koja je jedna od najizvođenijih u božićno doba.

Brojni prijatelji i obožavatelji složili su se s Mariah te su istaknuli kako je ljudima potrebno malo slavlja u ova tmurna vremena dok je svijet pred novim lockdownom zbog koronavirusa.

Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?