Hoće li biti bolje sreće

Ona ne zna kad je dosta - ponovno je rekla 'Da', ali imala je 7,5 milijuna razloga za to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je tek nedavno stavila svoj potpis na papire o razvodu od nekadašnjeg supruga , diva je utjehu pronašla u novom dečku.

Diva svjetskog glasa Mariah Carey nakon razvoda s Nickom Cannonom, pala je u depresiju, kojoj je cijelog života i onako sklona, zapustila se i povukla u sebe. Srerćom, tada je upoznala Jamesa Packera koju ju je vratio mođu žive i koji joj je vratio vjeru u ljubav. Strani mediji javljaju kako je par zaljubljen 'preko ušiju', a mi se nadamo kako je to stvarno istina, jer ruku na srce, Mariah bi dobro došala stabilna veza sa stabilnim muškarcem. Jasno da činjenica kako se radi o milijarderu ni najmanje ne smeta u cijeloj priči, ali nije da je Mariah bez kune u džepu.

Pogledaj i ovo showbuzz skroz drugi čovjek Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila

U svakom slučaju, James joj je poklonio prsten od nevjerojatnih sedam i pol milijuna kuna, ona je uzdahnula i bacila mu se u zagrljaj... Dobro, taj dio smo izmislili, ali moguće da je bilo barem slično našem scenariju. Ono što je važno je to da je Mariah na prosidbu rekla 'Da'. To znači da ćemo uskoro imati još jedno raskošno celebrity vjenčanje, jer kada spojite njegov bankovni račun, točnije nekoliko njih, i njezin zvjezdani status, nemoguće je zamisliti vjenčanje u nekom malom restoranu uz janjetinu, špek fileke i domaći kiseliš. A ne! To mora biti bogato i nezaboravno, jer ipak, ne ulazite u brak svaki dan, al' 4-5 puta tijekom života je potpuno ok.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene