Mariah Carey u svojim je memoarima iznijele neke teške trenutke iz djetinjstva i otkrila da su je brat i sestra zlostavljali, zbog čega ju sada sudski tuže.

Galerija Mariah Carey Mariah Carey - 2 Mariah Carey +11 Alison Carey

Mariah Carey vjerojatno nije mogla ni sanjati u kakvim će se problemima naći nakon što je krajem prošle godine objavila knjigu "Meaning Of Mariah Carey" i da će ju vlastita sestra Alison tužiti tvrdeći da su joj upravo ti memoari nanijeli veliku emocionalnu štetu.

Vezani članci Mariah Carey Od Elvisa do "All I want for Christmas is you": Ovo je top pet najprodavanijih božićnih albuma svih vremena Mariah Carey Mariah Carey je snimila novu božićnu pjesmu, pridružila su joj se Ariana Grande i Jennifer Hudson

Uz to 59-godišnja Alison tvrdi da je danas 50-godišnja Mariah lagala u knjizi da su ju ona i brat Morgan drogirali i zlostavljali kada je bila dijete, da je izmislila priča kako bi što bolje promovorila svoju knjigu te da nije priložila nikakve dokaze, prenosi TMZ.

Mariah je taj dio u knjizi opisala u poglavlju "Čaj od maslačka" u kojem navodi da joj da Alison drogirala Valiumom, podvodila ju kao prostitutku te da ju je zalila šalicom vrelog čaja zbog čega je dobila opekline trećeg stupnja i to sve kao 12-godišnja djevojčica.

Alison je poduzela potrebne pravne radnje pa je tužbu protiv mlađe sestre podnijela Vrhovnom sudu na Manhattanu i traži da joj isplati 1.25 milijuna dolara. Pred sudom je odlučila da zastupa sama sebe i tvrdi da je pjevačica iznijela sve neistinite tvrdnje, iako je znala da kakvu joj štetu može nanijeti, obzirom na osobne i zdravstvene probleme koje ima.

Pod time misli na navodne sotonističke obrede na koje ju tjerala njihova majka Patricija, koju Alison također tuži. U tužbi navodi i kako je Mariah bila svjesna da ima ozbiljnih problema s kralježnicom i probavnim sustavom, problema s pamćenjem i vidom nakon što je napadnuta pod nerazriješnim okolonostima u svom domu 2015. godine.

Alison se oko tužbe pokušala nagoditi s Mariah još početkom godine, ali nije dobila odogovor od njezina odvjetničkog tima. U tome je čini se preduhitrila brata Morgana koji je krajem prošle godine planirao podići tužbu protiv slavne sestre i u razgovoru za The Sun ispričao kako je knjiga puna njezinih zabluda.

"Takozvani memoari prepuni su laži, iskrivljavanja istine i grubosti, a to mogu i dokazati. Kada otkrijem pravu istinu, bit će to loše za nju i izdvača i budite sigurni da ću podići tužbu", izjavio je Morgan.

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +18 Maja Šuput - 2

Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić +15 Vedran Ćorluka - 5

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju