Mariah Carey u svojim je memoarima iznijele neke teške trenutke iz djetinjstva i otkrila da su je brat i sestra zlostavljali, zbog čega ju sada sudski tuže.

Galerija


Mariah Carey vjerojatno nije mogla ni sanjati u kakvim će se problemima naći nakon što je krajem prošle godine objavila knjigu "Meaning Of Mariah Carey" i da će ju vlastita sestra Alison tužiti tvrdeći da su joj upravo ti memoari nanijeli veliku emocionalnu štetu.

Vezani članci Mariah Carey Mariah Carey je snimila novu božićnu pjesmu, pridružila su joj se Ariana Grande i Jennifer Hudson Mariah Carey Uvijek je bila posebna: Mariah Carey zaključila da je već počelo vrijeme za božićno slavlje

Uz to 59-godišnja Alison tvrdi da je danas 50-godišnja Mariah lagala u knjizi da su ju ona i brat Morgan drogirali i zlostavljali kada je bila dijete, da je izmislila priča kako bi što bolje promovorila svoju knjigu te da nije priložila nikakve dokaze, prenosi TMZ.

Mariah je taj dio u knjizi opisala u poglavlju "Čaj od maslačka" u kojem navodi da joj da Alison drogirala Valiumom, podvodila ju kao prostitutku te da ju je zalila šalicom vrelog čaja zbog čega je dobila opekline trećeg stupnja i to sve kao 12-godišnja djevojčica.

Alison je poduzela potrebne pravne radnje pa je tužbu protiv mlađe sestre podnijela Vrhovnom sudu na Manhattanu i traži da joj isplati 1.25 milijuna dolara. Pred sudom je odlučila da zastupa sama sebe i tvrdi da je pjevačica iznijela sve neistinite tvrdnje, iako je znala da kakvu joj štetu može nanijeti, obzirom na osobne i zdravstvene probleme koje ima.

Pod time misli na navodne sotonističke obrede na koje ju tjerala njihova majka Patricija, koju Alison također tuži. U tužbi navodi i kako je Mariah bila svjesna da ima ozbiljnih problema s kralježnicom i probavnim sustavom, problema s pamćenjem i vidom nakon što je napadnuta pod nerazriješnim okolonostima u svom domu 2015. godine.

Alison se oko tužbe pokušala nagoditi s Mariah još početkom godine, ali nije dobila odogovor od njezina odvjetničkog tima. U tome je čini se preduhitrila brata Morgana koji je krajem prošle godine planirao podići tužbu protiv slavne sestre i u razgovoru za The Sun ispričao kako je knjiga puna njezinih zabluda.

"Takozvani memoari prepuni su laži, iskrivljavanja istine i grubosti, a to mogu i dokazati. Kada otkrijem pravu istinu, bit će to loše za nju i izdvača i budite sigurni da ću podići tužbu", izjavio je Morgan.

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke

Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"