Margot Robbie i princ Harry upoznali su se na jednom tulumu preko zajedničke prijateljice i manekenke Care Delevingne.


Margot Robbie jedna je od glavnih likova u novom filmskom hitu 'Suicide Squad'. Na premijeri spomenutog filma lijepa je glumica otkrila nešto o čemu sad priča cijeli svijet.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom"

 

 

Hey Puddins, gather your squad - Advance tickets for #SuicideSquad are on sale now! HQ

A video posted by @margotrobbie on

 

Naime, Margot je otkrila da posjeduje ono o čemu mnoge žene maštaju – broj princa Harryja. No, to nije sve! Oni se i dopisuju!

Australska glumica otkrila je da je princ prilično brz u odgovaranju.

'Prilično je brz s porukama. Za razliku od mene, ja odgovaram tek nakon nekoliko dana', rekla je prava 'hard to get' Margot.

Upoznali su se na jednom tulumu preko zajedničke prijateljice i manekenke Care Delevingne. Počeli su pričati, a Margot nije imala pojma da priča s tako važnim komadom.

I dok bi se mnoge pripadnice ljepšeg spola odmah pohvalile da se dopisuju s princem, Margot mudro šuti.

'Nisam rekla svojoj obitelji. Kad odem doma k njima, mama mi priča o našem psu Murphyju i sličnim stvarima', rekla je za E online.