Margot Robbie očarala je svijet ljepotom i talentom otkad se pojavila u filmu "Vuk s Wall Streeta".

Galerija


Ona je već godinama opravdano na listama najljepših žena svijeta.

Vezani članci Olga Kurylenko (Foto: Profimedia) Uz bivšu Bond djevojku ne veže se niti jedan skandal, a njezine privatne fotografije su prava rijetkost Margot Robbie (Foto: Instagram) Ona tvrdi da nema problema sa slavom: "Još uvijek uspijevam biti obična 28-godišnjakinja"

Otkad se pojavila u nekadašnjem kinohitu "Vuk s Wall Streeta", 29-godišnja glumica Margot Robbie očarala je Hollywood te muškarce i žene diljem svijeta.

Osim svojom ljepotom, plavokosa glumica oduševila je i talentom, fantastičnim glumačkim transformacijama, ali i skromnošću te činjenicom kako pažnju ne privlači skandalima, golotinjom niti šokantnim izjavama.

Da je neopisivo seksi i kad samo pokaže mali dio kože, poput golog trbuha, Margot je dokazala u New Yorku, gdje su ju paparazzi uhvatili prilikom izlaska iz hotela.

Iako je pogled sakrivala iza tamnih naočala, glumica nije mogla proći nezapaženo, posebno kada je u ležernoj dnevnoj kombinaciji pokazala utrenirani trbuh.

I dok ona mami uzdahe na različitim krajevima svijeta, njezino srce već godinama pripada samo jednom, njezinom suprugu Tomu Ackerleyju, s kojim je od 2014. godine. Par se vjenčao u tajnosti 2016. godine u Australiji, a intimu skrivaju kao zmija noge.

Jedino što ne skrivaju jest koliko se vole, a glumica u intervjuima često ističe kako joj je njezin suprug najveća podrška.  

Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?