Ovo rijetko čini

Holivudska miljenica učinila iznimku: Prije dodjele Oscara iznenadila objavom

Margot Robbie Tom Ackerley (Foto: Profimedia) Margot Robbie Tom Ackerley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie Tom Ackerley (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +0 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Prije nego što je Margot Robbie stigla na dodjelu Oscara 2020., podijelila je fotografiju sa suprugom Tomom Ackerleyjem, što je mnoge iznenadilo jer njihove privatne trenutke pomno skriva od javnosti.

Margot Robbie skriva koliko je ludo zaljubljena u supruga, redatelja Toma Ackerleyja, no ne onako kako ste možda pomislili na prvu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Holivudska glumica ne voli dijeliti intimu sa znatiželjnom javnosti, pa fotografije sa suprugom doista rijetko dijeli na društvenim profilima, na kojima ju slijede milijuni obožavatelja.

Ipak, učinila je iznimku pred najvažniju filmsku noć u godini, dodjelu Oscara, te je podijelila njihovu romantičnu fotografiju uoči dolaska na crveni tepih.

Plavokosa ljepotica blista u suprugovu naručju s velikim osmijehom na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Po onome što smo vidjeli, vjerujemo kako će Margot u crnoj haljini s golim ramenima ponovno biti jedna od najbolje odjevenih, a elegantan je i njezin suprug, koji ju je osvojio još 2014. godine. Par se vjenčao u Australiji 2016. godine u krugu 50-ak najbližih članova obitelji i prijatelja.

Također, Margot je ove godine ponovno nominirana za Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice u filmu "One su bombe".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +3 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity U više od šest godina prekinuli su nebrojeno puta, ali uvijek pronađu način da se vrate jedno drugome

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene