Koji neugodnjak!

Kako je moguće da nije znala tko je - ON?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnoge bi mlade glumice sve dale da mogu glumiti uz njega, a ona nije znala tko je on. Ipak, dojurila je na audiciju s odmora upravo kod nas na Hvaru i oborila ga s nogu!

U najnovijem intervjuu za News.com.au, prekrasna glumica Margot Robbie, poznata po ulozi u filmu 'Vuk s Wall Streeta' koja ju je lansirala u zvjezdanu orbitu, otkrila je sve o novom filmu Fokus u kojem glumi uz slavnog Willa Smitha.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li gledali? Riješili i stare svađe: Ekipa "Princa s Bel Aira" ponovno zajedno nakon 30 godina, pogledajte koliko su se promijenili

Priznaje kako u početku uopće nije znala tko je on. 'Nisam gledala 'Princa s Bel Aira' tako da mi nije bilo baš najjasnije tko je Will Smith. Ali sad znam', kroz smijeh je poručila 24-godišnja Margot.

Izgledala je bombastično no jedan detalj zamijenio je 'fokus'!

10 najseksepilnijih holivudskih frajera iznad 40

Možda su joj upravo neznanje i naivnost pomogli da dobije ulogu u filmu Fokus. Naime, poziv za audiciju dobila je dok se odmarala na hrvatskoj obali na otoku Hvaru. Odjurila je u New York, po putu izgubila prtljagu i kako kaže, na audiciju je došla gotovo prljava.

Ne znajući otkud je upravo došla, Will Smith nije bio impresioniran glumicom kad je došla na audiciju. 'Prvi dojam mi je bio – joj, ona baš ne želi ovaj posao! Došla je razbarušene kose, nenašminkana i sva pomalo u kaosu. Onda je počela glumiti i sve nas je ostavila bez daha', otkrio je slavni 46-godišnji glumac.

Fokus je priča o iskusnom prevarantu Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene