Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Margot Robbie uspjela je šarmirati sve prisutne tijekom audicije za ulogu u filmu.


Slavna glumica Margot Robbie na audiciji za ulogu Naomi Lapaglie u filmu "Vuk s Wall Streeta'' oduševila je producente svojom spontanošću. Iako nije bilo predviđeno nigdje u scenariji da ošamari planetarno poznatog Leonarda Di Caprija lijepa Margot je slijedila svoj instikt i učinila to.

Vezani članci Jordan Belfort O njegovu životu snimljen je hit-film, a nakon zatvora i milijunskog duga on opet uživa, dok ljepotice i dalje trče za njim Margot Robbie - 2 Oslobodila grudi u kratkoj haljinici i bezbrižno prošetala, iako se u posljednje vrijeme šuška o njenim bračnim problemima

Znala je kako se mora izdvojiti iz mase glumica koje su se također borile za tu ulogu, a inspiracija za ''fizičkim napadom'' dogodio se u nekoliko sekundi. "U mojoj glavi odigravao se sljedeći scenarij. Shvatila sam da u 30 sekundi moram napraviti nešto impresivno, jer inače neću dobiti ulogu. Takva prilika pruža se jednom u životu i morala sam ju iskoristiti na najbolji mogući način, pa sam počela vrištati i derati se na Lea, a i on na mene. I sve je bilo jako strašno, jedva sam se držala," ispričala je glumica za Harper's Bazaar, prenosi The Mirror.

"Kad je rekao ''trebala bi biti sretna što sam ti muž, dođi i poljubi me'', prišla sam mu jako blizu lica. Jedan dio mene je mislio da bi ha trebala poljubiti jer kada ću opet imat proliku poljubiti Leonarda DiCapria? Ali drugi dio mog mozGa se jednostavno 'upalio'' i odlučila sam opaliti šamar. Toga u scenariju uopće nije bilo. Svi su u sobi utihnuli'', rekla je Margot. Leonardo joj je zatim rekao neka to učini opet. Samo tjedan dana kasnije zgodnoj Margot ponudili su ulogu u filmu.

Bio je to potez kojim je Margot uspjela impresionirati redatelja Martina Scorsese i tako postala jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu.