Nitko nije znao

TAJNA SVADBA HOLIVUDSKE MILJENICE Udala se rasna plavuša?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno se udala prelijepa Margot Robbie. I to za svog dugogodišnjeg partnera Toma Ackerleyja.

Margot Robbie u životu ne može biti bolje. Zvijezda blockbustera "Vuk s Wall Streeta" broji najbolje dane u karijeri, a čini se da joj sjajno ide i u privatnom životu. Svoju trogodišnju vezu s Tomom Ackerleyjem navodno je ozakonila u Velikoj Britaniji, a ovog vikenda zavjete su razmijenili i u njezinoj domovini Australiji, barem ako je vjerovati pisanju magazina Woman's Day.

Pogledaj i ovo showbuzz prikladno za vrućine Oslobodila grudi u kratkoj haljinici i bezbrižno prošetala, iako se u posljednje vrijeme šuška o njenim bračnim problemima

Svadba je navodno bila u potpunosti privatna. Magazin je, kao dokaz da se svadba zaista dogodila, priložio fotografiju lijepe Margot s aerodroma, gdje se šetala u bijeloj majici na kojoj je pisalo "I Do", odnosno "uzimam".

Iako Woman's Day piše da se svadba dogodila u Australiji, britanski Daily Telegraph tvrdi da je par već izrekao zavjete na intimnoj ceremoniji u New South Walesu te su ih kasnije samo ponovili u Australiji. Par je navodno imao i dirljive zavjete, a Margot su do oltara dopratili majka i braća, dok joj je sestra Anya bila vjenčana kuma.

 

This guy

A photo posted by @margotrobbie on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene