Margot Robbie posljednjih je mjeseci radila na čak tri filma, a za ostvarenje u "One su bombe" dobila je drugu nominaciju za Oscara.

Galerija


Australska glumica Margot Robbie posljednjih dana ima pune ruke posla.

Vezani članci Tamara Ecclestone Bogata nasljednica nekad je obožavala solarij i puno šminke, no sada je prošetala bez trunke make-upa Eva Longoria (Foto: Profimedia) Glumica koja se ne boji pokazati lice bez trunke šminke i ne pati za besprijekornim frizurama

Plavokosa ljepotica viđena je tijekom odlaska iz kuće u zračnu luku, a još je jednom dokazala kako i bez trunke šminke izgleda fantastično.

Ipak, glumici su se na licu vidjeli tragovi umora, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je posljednjih mjeseci bila zaokupljena snimanjem hitova kao što su "Bilo jednom... u Hollywoodu", "One su bombe" i "Birds of Prey: I emancipacija famozne Harley Quinn", a zaradila je još jednu nominaciju za prestižnu nagradu Oscar.

Tako će se na 92. dodjeli, koja nas očekuje 9. veljače, 29-godišnja glumica pokušati izboriti za prvi zlatni kipić u karijeri u kategoriji najbolje sporedne glumice za ostvarenje u filmu "One su bombe".

Podsjetimo, Margot je za istu nagradu bila nominirana i 2018. godine, ali u kategoriji najbolje glavne glumice u filmu "Ja, Tonya". Ipak, tada je trijumfirala Frances McDormand za vrhunsko ostvarenje u filmu "Tri plakata izvan grada".

Nova godina, nova šansa... Sretno!

Koga ona zavarava: Demantira sve plastične operacije, ali ova fotografija dokazuje baš suprotno