zahvalna što je živa

Dečko joj je preminuo od teške bolesti, muž i ona vodili su bitku s rakom, a u 45. je rodila blizanke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marcia Cross 2006. se udala za brokera Toma Mahoneya, a ubrzo nakon vjenčanja otišla je na umjetnu oplodnju te su supružnici dobili kćeri blizanke.

Glumica Marcia Cross (58) proslavila se početkom 90-ih u sapunici "Melrose Place", a mlađi gledatelji pamte je po ulozi u  seriji "Očajnim kućanicama". 

Marcia je viđena tijekom vožnje biciklom po kalifornijskom gradu Santa Monici. Glumica je unajmila električni bicikl, a toliko se zabundala da je bila neprepoznatljiva. Naime, stavila je zaštitnu masku za lice, sunčane naočale i šešir, pa su joj se vidjele samo uši.

Imala je i rukavice, stoga se čini da je mjere sigurnosti od koronavirusa jako ozbiljno shvatila. Cross je bila u crno-sivom sportskom izdanju, a dok je vozila, imala je slušalice u ušima. 

Inače, Marcia je započela svoju karijeru još 1984. u sapunici "Priče iz Monticella". Nakon toga se preselila iz New Yorka u Los Angeles i dobila uloge u filmovima poput "Posljednji dani Franka i Jesseeja Jamesa", u kojem joj je bio kolega legendarni pjevač Johnny Cash. 

Cross se 1986. pridružila glumačkoj ekipi u sapunici "Jedan život za živjeti". No 1992. je dobila ulogu koja joj je donijela slavu, onu doktorice Kimberly Shaw u seriji "Melrose Place". Glumica je stvorila karijeru pretežito koncentriranu na televiziju, a pojavila se i u popularnim sitcomima "Seinfeld" i "Kralj Queensa". 

Marcia je 2004. ponovno vratila staru popularnost utjelovivši Bree Van de Kamp u seriji "Očajne kućanice". Za tu je ulogu bila nominirana za nagrade Emmy, Zlatni globus  i Screen Actors Guild. Cross je zabavljala gledatelje glumeći Bree osam sezona, sve dok serija nije završila 2012. 

Glumica vodi miran obiteljski život i 2006. se udala za brokera Toma Mahoneya (62). Ubrzo nakon što su se vjenčali Marcia je otišla na umjetnu oplodnju. Par je dobio kćeri, blizanke Eden i Savannah 2007., malo prije glumičina 45. rođendana. 

Inače, prije nego što je upoznala Toma, Cross je osam godina bila u vezi s 25 godina starijim glumcem Richardom Jordanom. On je preminuo 1993. od tumora na mozgu i Marciji je trebalo dugo da preboli njegovu smrt. 

Glumica je u lipnju prošle godine otkrila javnosti da se borila s analnim karcinomom, jednom od najagresivnijih vrsta raka. Istaknula je da je njezina bolest u remisiji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @kyle_maclachlan! #happybirthday #luckyme

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on

"Progovorila sam o tome jer mislim da je važno educirati ljude o HPV-u. Postoji velika šansa da će ga svaka osoba koja je seksualno aktivna dobiti u nekom trenutku u životu. HPV može uzrokovati rak grlića maternice i druge vrste karcinoma. Ponekad trebaju godine, pa čak i desetljeća da se razvije", ispričala je Marcia. 

Njezinu mužu Tomu 2009. su dijagnosticirali rak grla i doktori su sumnjali da je povezan s istom vrstom HPV-a kao i njezin karcinom. Glumica je istaknula da još više cijeni svoj život otkad su se ona i muž suočili s teškom bolešću. 

"Tako sam zahvalna što sam živa i dobro te mislim ako mogu pomoći i dati taj dar još drugoj osobi tako da ju potaknem na pregled, onda sam učinila nešto", zaključila je.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +1 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Celebrity Sa žena se prebacila na muškarce, a dok ljubi glazbenika njezina bivša je brani pred fanovima  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene