Svi bijesni za njega

NAKON SANKCIJA Marcelo Brozović i seksi plavuša bježali od fotografa u Milanu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U društvu svoje djevojke Brozović je šetao Milanom. Posjetili su i dizajnerski dućan, no kad su vidjeli fotografa, sve je bilo gotovo.

Rijetko nogometaš Marcelo Brozović pokazuje svoju djevojku u javnosti. Stoga i ne čudi njihova reakcija kada su ugledali fotografa koji ih je slijedio i fotografirao tijekom šetnje u Milanu. Par je šetao i posjetio dizajnerski dućan, a nakon što su primijetili fotografa odlučili su mu pobjeći kako bi izbjegli daljnje fotografiranje.

Pogledaj i ovo Marcelo i Silvija Brozović Na zasluženom odmoru Brozović nakon potpisivanja ugovora karijere uživa sa zgodnom suprugom, a fotografi su ih ulovili dok su se ukrcavali na jahtu!

Lijepa Silvija je Brozovića koštala i izbacivanja iz prve momčadi Intera. Naime, dok je njegov klub gubio od Sparte u Pragu, Marcelo je objavio na Instagramu fotografiju sa svojom djevojkom. Iako nije ni trebao igrati tu utakmicu, izazvao je bijes među navijačima, koji su vrijeđali Brozovića i djevojku, a naljutio se i trener Frank de Boer. Istkanuo je, doduše, kako fotografije nisu sporne, već je Brozović odabrao loš termin za objavu istih.

 

 

A photo posted by Broz (@marcelo_brozovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene