SVE ZBOG JEDNE PUSE

PUKLA LJUBAV! Ljubomorna i ponižena zatražila razvod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prevelika bliskost s latino pjevačicom ugrozila mu je brak.

Ovo nitko nije očekivao. Marc Anthony opet se razvodi. Njegova supruga, Shannon de Lime navodno je zatražila razvod nakon dvije godine braka, a sve zbog poljupca s njegovo bivšom ženom Jennifer Lopez. Cijeli ''incident'' dogodio se na dodjeli nagrada Latino Grammy u Las Vegasu. Njihov strastveni poljubac koji su vidjeli svi diljem svijeta bila je samo kap koja je prelila čašu.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlađe je slađe? Bivši supružnici sa svojim mlađim polovicama: Koji par je bolji?

Lijepa Shannon bila je jako ljubomorna na Jennifer jer navodno više nije mogla podnijeti da joj je muž stalno blizak s latino pjevačicom. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje djece, a sad su se i poljubili pred svima, rekao je neimenovani prijatelj manekenke za Daily Mail.

''Oni se vole i poštuju, ali brak i fizička veza između njih dvoje je gotova. Ovo je posljedica pritiska publike'', rekao je glasnogovornik Jennifer Lopez.

Podsjetimo, Marc Anthonyj i Jennifer Lopez u braku su bili deset godinai imaju osmogodišnje blizance Maxa i Emmu. Razveli su se prije dvije godine, ali bivši supružnici su ostali u dorbim odnosima. U ovom slučaju, možda malo i predobrima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene