Samo nek' se slažu...

Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

Marc Anthony (Foto: Profimedia) Marc Anthony (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) +1 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Galerija

Tek nekoliko dana nakon što je svijetu obznanjeno da ima novu djevojku, Marc Anthony došao je s Raffaellom na školsku sportsku priredbu svoje djece.

Latino pjevač Marc Anthony javnosti je najpoznatiji po braku s Jennifer Lopez u kojem je dobio i dvoje djece. Nakon što se 2014. razveo od pop-ikone J.Lo, Marc Anthony ljubovao je s mnogim ženama, a sveukupno se ženio čak četiri puta. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Njegova nova odabranica, koju je dugo skrivao od očiju javnosti, prekrasna je Talijanka bujnih oblina Raffaella Modugno, koja je uz to od pjevača mlađa točno 20 godina. 

Marc i Raffaella počeli su se viđati već 2017., kada je propao njegov posljednji brak, a sada su očito odlučili cijelom svijetu demonstrirati ljubav, kao i to da je Raffaella već dio pjevačeve obitelji. Naime, poveo ju je na sportsku školsku priredbu svoje djece. 

Sretni par nije se obazirao na paparazze koji su jedva dočekali da ih snime zajedno, a nije im smetalo ni društvo Marcove bivše supruge Jennifer Lopez. Naime, slavna pjevačica također je bila prisutna na priredbi blizanaca Maxa i Emme (11). 

Jennifer i Marc Anthony ostali su u sjajnim odnosima nakon razvoda te sad prijateljski odgajaju djecu, a nemaju problema ni s time da se svi zajedno druže sa svojim novim partnerima. Jennifer je zaručena za Alexa Rodrigueza, koji je također bio prisutan na priredbi. Velika sretna obitelj.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +10 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezina je polusestra možda slavnija, ali se ne može pohvaliti ovakvim oblinama koje kipte iz haljine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene