Mara Bratoš i Nikša Kušelj su 2013. započeli vezu nakon što su bili dugogodišnji prijatelji, a u listopadu 2017. su dobili kćer Pavlu.

Galerija Mara Bratoš i Nikša Kušelj Mara Bratoš i Nikša Kušelj Mara Bratoš i Nikša Kušelj +8 Mara Bratoš i Nikša Kušelj

Fotografkinja Mara Bratoš (46) i glumac Nikša Kušelj (49) okrunili su svoju osmogodišnju vezu brakom, a lijepu vijest su otkrili na Instagram profilima. 

"Savršen dan", napisala je Mara uz crnobijelu fotografiju ispred crkve u Cavtatu s novopečenim mužem. Istu sliku je nakon nje objavio i Nikša. 

"Moje bijelo vjenčanje", napisao je glumac. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Mnogi su im čestitali na vjenčanju, a među njima su bili i poznati Hrvati.  "Ajme! Čestitam od srca", napisala je dekoraterka setova i bivša manekenka Anita Dujić. "A daaaaaaj!!! Savršeni. Nek vam je sretno i doživotno", poželjela im je glumica Nataša Janjić. 

Inače, Mara i Nikša se dugo poznaju jer su oboje odrasli u Dubrovniku i bili su dugogodišnji prijatelji prije nego su započeli vezu 2013. U listopadu 2017. par je dobio kćer Pavlu. 

Zvijezda kontroverznog showa stigla u Lijepu Našu, poznata je po divljim ispadima, a većina ju ne prepoznaje nakon promjene izgleda Vicky Pattison Vicky Pattison Vicky Pattison +12 Vicky Pattison

Severina se pohvalila gdje i s kime se zabavlja nakon razvoda, nasmijala sve riječima uz fotku: "Ma bježite, luđaci" Severina Severina Igor Kojić i Severina +19 Severina

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju