Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu nije zadovoljna time kako je drugi vide!


Irina Shayk jedna je od najpoznatijih svjetskih manekenki koja redovito pozira za naslovnice najčitanijih časopisa.

Vezani članci Tatiana Petenkova - 4 Za nju rijetki znaju, a sestra je svjetski slavne ljepotice: Živi povučenim životom i bavi se poslom koji nema veze s glamurom Irina Shayk Neodoljiva ljepotica okončala kratku vezu koja je izazivala dosta čuđenja? Zanimljiv je razlog prekida

28-godišnja ruska manekenka pozirala je za prestižan časopis Maxim za koji je progovorila i o svojoj glumačkoj karijeri.
'Svaki put kada primim scenarij u ruke shvatim da je moja uloga striptizete ili konobarice. Ne mislim da sam loša u tim ulogama, ali ...', rekla je Irina.

Ipak, ova je ljepotica dobila priliku pokazati svoje glumačko iskustvo u ulozi Megare, Herculesove ljubavi u novom filmu 'Hercules'.

'Grčka mitologija me oduševila. Irina je grčko ime, možda je to sudbina?', našalila se Shayk.

FOTO Bolja od svih trofeja: U nju se gleda bez treptanja...

Iako nije pretjerano zadovoljna ulogama koje dobiva u filmu, neizmjerno je zahvalna svima koji su joj pomogli da uspije u svojoj manekenskoj karijeri i osigura si svjetlu budućnost.
'Za mene jer to posao, a ne hobi. Najbolji dio ovog posla jest to što sam financijski neovisna. Na primjer, dobila sam 20.000 dolara i to mogu potrošiti na cipele', objasnila je.

Ipak, i ona i njezin dečko Cristiano Ronaldo svakodnevno se suočavaju s negativnim komentarima i ljudima koji ih osuđuju.
'Ne brinem se oko mišljenja drugih ljudi, kao ni Ronaldo. Neki ljudi vas vole, neki vas mrze. Morate samo ostati snažni', objasnila je ljepotica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook