Od Naomi do Aleksandre

OD KOKAINA DO ISPADA Manekenke čije su karijere jednako uspješne koliko i kontroverzne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uspjeh u manekenskim vodama donio im je slavu i bogatstvo, ali ih je upoznao i s mračnom stranom tog posla.

One su prekrasne, uspješne i slavne, a to su uspjele šetanjem po modnim pistama i poziranjem u modnim editorijalima. Bile su zaštitna lica raznih kampanja, ali kao po svom poslu, jednako su poznate i po svom kontroverznom ponašanju.

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Zaigrajte se s nama Koliko znate o ovim prelijepim ženama za kojima uzdišu i muškarci i žene?

Kate Moss

Ranih 1990-ih postala je jednim od najtraženijih modela, a iako više ne šeće pistama, Kate zarađuje odlično. No, nije tajna da je Moss velika obožavateljica alkohola i kokaina, a 2005. su procurile fotografije na kojima šmrče upravo kokain u glazbenom studiju tadašnjeg dečka Petea Dohertyja, također poznatog po svojim problemima s ovisnošću.

Aleksandra Grdić

Jedna od naših najpoznatijih manekenki, Grdić je nosila titulu Miss Hrvatske 2003., te nas je predstavljala i na Miss World natjecanju u Kini. No, ona je poznatija po jednoj drugoj tituli, 'Miss Praxiten'. Dok je bila u turbulentnoj vezi s bivšim dečkom koji je navodno bio upleten u poslove s drogom, policija je pretresla njezin automobil, te su pronašli tablete Praxiten za koje Grdić nije imala liječnički recept. Rekla da joj ih je dao tadašnji dečko te da ih je ponekad znala uzeti kako bi lakše zaspala.

Naomi Campbell

Tijekom svoje vladavine svjetskim pistama proglašena je i supermodelom, ali Campbell osim što se time može pohvaliti, može se pohvaliti i time što je čak četiri puta bila osuđena za napad. To uključuje česte nasilne ispade na zaposlenike, a najpoznatiji takav primjer je bio kad je svoju asistenticu pogodila s mobitelom u glavu. Osim čestog agresivnog ponašanja, Campbell je bila i na odvikavanju 1999., nakon što je pet godina bila ovisna o kokainu.

Nina Morić

Ona je jedna od rijetkih hrvatskih manekenki koja je ostvarila slavu izvan države. Imala glavnu ulogu u spotu Rickyja Martina 'Livin La Vida Loca', a nakon što se preselila u Italiju, tamo je ostvarila velik uspjeh. No, našla se i usred skandala, njezin bivši suprug, talijanski fotograf, Fabrizio Corona, bio je osuđen za iznuđivanje mnogih slavnih talijanskih ličnosti. Vjerojatno najveća kontroverzija po kojoj je Nina poznata su estetski zahvati, zbog kojih je od prirodne ljepotice postala plastična.

Malina Grahek

Danas vodi drugačiji život, kao majka malog dječaka, a upravo zbog majčinstva je i napustila manekenske vode. No, situacija je prije sedam godina bila nimalo slična sadašnjoj. Malina i manekenka Antea Kodžoman su se divljači potukle u jednom klubu, čiji je vlasnik tada bio Antein bivši dečko, a Malinin tadašnji dečko i budući otac njezina sina, Josip Šelendić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene