To se zove hrabrost

Slavna manekenka koju ne biste prepoznali bez šminke danas slavi 23. rođendan

Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill, Michael Stephen (Foto: AFP) Taylor Hill, Michael Stephen (Foto: AFP) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) +0 Taylor Hill (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o američkoj manekenki Taylor Hill koja je svjetsku slavu stekla kada je dobila krila slavnog brenda Victoria's Secret.

Jedna od najpoznatijih Victoria's Secret anđelica danas slavi 23. rođendan.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Radi se o američkoj manekenki Taylor Hill koja je svjetsku slavu stekla kada je dobila krila slavnog brenda te ušla u klub nekih od najljepših žena svijeta.

Brineta mami uzdahe muškaraca i žena diljem svijeta, lijepim licem, nestvarno lijepom kosom te savršenim proporcijama, a često na društvenim mrežama podijeli i ne tako glamurozne fotografije kojima se dodatno približila milijunima obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Naime, Taylor je još u studenom 2018. godine na Instagramu podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira bez trunke šminke i savršene frizure, a moramo priznati kako manekenku ne bismo prepoznali da fotografije nismo vidjeli na njezinom profilu.

Ipak, manekenka je "nefotošopiranim" fotografijama osvojila samo simpatije Instagram publike zbog hrabrosti da pokaže kako su i neke od najljepših žena na svijetu sklone bubuljicama na licu, podočnjacima, lošim danima za kosu i slično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Inače, Taylor je od 2015. godine u sretnoj vezi s Michaelom Stephenom Shankom koji je od nje stariji 10 godina i koji je također u svijetu mode.

Prethodno, Michaela se povezivalo s Taylorinom kolegicom Gigi Hadid, a par nema problema s pokazivanjem svoje ljubavi na društvenim mrežama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene