u pidžami bez šminke

Seksi manekenka u potpuno drugačijem izdanju u šetnji sa slavnim dečkom koji nije na dobrom glasu

Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) +0 Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Galerija

Suki Waterhouse je otišla u kupnju s dečkom, glumcem Robertom Pattinsonom s kojim je u vezi dvije godine.

Manekenka Suki Waterhouse (28) i glumac Robert Pattinson (33) šokirali su njihovim izgledom tijekom kupnje u zapadnom Londonu. 

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Suki, koja uvijek blista na crvenom tepihu i odradila je snimanja za brendove poput Burberryja i Balenciage, izašla je iz njihovog stana u Notting Hillu obučena u široku odjeću. Izgledalo je kao da nosi pidžamu, a na glavi je imala kapu. Bez imalo šminke rijetko tko bi rekao da je to jedna od najpoznatijih manekenki današnjice. 

Ni Robert nije puno bolje izgledao, no to je malo koga iznenadilo. Naime, prije nekoliko godina su se njegovi kolege za snimanja požalile da se rijetko tušira i zaudara te da ne mijenja redovito odjeću. Glumac je imao sunčane naočale, šiltericu, majicu s kapuljačom i kratke hlače. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

Par je kupio pakiranje vode i veliku količinu kukuruznih pahuljica, a cijelo vrijeme na povratku iz trgovine su se smijali. Nisu nosili zaštitne maske ni rukavice.

Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, kako su pisali strani mediji, Robert se prije nekoliko mjeseci uselio k Suki u stan u četvrti Notting Hill. Tvrdili su i kako se par zaručio početkom siječnja nakon dvije godine veze. Naime, manekenka je viđena kako nosi prsten na Tjednu mode u Parizu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene