Sara Hdagha pohvalila se na društvenim mrežama da je posjetila Jelsu i Paklene otoke na Hvaru, no nije otkrila je li s njom glumac Dušan Bućan.

Galerija


Manekenka libanonskih korijena s adresom u Zagrebu Sara Hdagha ljeto provodi na otoku Hvaru, a na Instagramu se pohvalila serijom fotki u golišavim izdanjima.

Vezani članci Dušan Bućan i Sara Hdagha Naš zaljubljeni glumac progovorio o novoj djevojci, prelijepoj Libanonki Sari, evo čime ga je osvojila Dušan Bučan (Foto: Dnevnik.hr) Vodit će domaće face na putovanje između jave i sna, a otkrio nam je i da se sam podvrgnuo - hipnozi!

Otkrila je kako je posjetila Jelsu i Paklene otoke, a sudeći po fotografijama, sunca i ljetnih radosti joj ne nedostaje. Svojom pojavom oduševila je mnoge na društvenim mrežama, no lijepa Sara nije otkrila je li s njom i njezin dečko, naš glumac Dušan Bućan.

Par je naime u vezi od kraja prošle godine, a glumac je za domaće medije potvrdio da ljubavna idila traje.

Sara je bivša manekenka, baš kao i njezina starija sestra Jasmina, koja na društvenim mrežama ne krije ljubav prema poziranju u razgolićenim i seksepilnim izdanjima. Završila je Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište, a jedna od najvećih ljubavi su joj putovanja, što ju je zapravo i spojilo s Dušanom.

Iz rodne se Libije kao dijete s roditeljima i tri sestre preselila u Zagreb.

Preminula dan prije rođendana: Vjerovala je u ozdravljenje, no dijagnoza je bila preteška