Rachel Hilbert na modnoj sceni se pojavila još prije deset godina, a uspješna Victorijina anđelica uzela je odmor od obaveza te odmara u meksičkom Tulumu, gdje su je fotografi uhvatili u minijaturnom bikiniju.

Galerija


Manekenka i Victorijina anđelica Rachel Hilbert uživa na moru usred pandemije koronavirusa i pred božićne blagdane, a 25-godišnjoj ljepotici čini se ništa ne smeta te se odlučila opustiti koliko može.

Paparazzi su je ulovili u meksičkom Tulumu na plaži, gdje je pokazala svoje vitko tijelo u minijaturnom crnom badiću.

Još prije nekoliko dana na Instagramu je manekenka otkrila gdje je pobjegla na odmor, a redom je objavljivala fotografije s plaže i s koktelom u ruci. Prirodnom ljepotom opčinila je brojne obožavatelje, a komplimenti na račun njezina izgleda samo se redaju na brojnim stranicama društvenih mreža.

Hilbert je inače u manekenske vode uplovila još u rodnom gradu Websteru prije desetak godina, nakon čega ju je majka odvela u New York na nekoliko audicija u agencije za modele. Prije nekoliko godina je potpisala za Victoria's Secret, a u međuvremenu se okušala i kao glumica.

S Hillary Duff i Debi Mazar pojavila se u seriji "Younger" 2015. godine, a odradila je još nekoliko manjih uloga.

Šetnja modnim pistama ovoj ljepotici je ipak bolje "sjela" te se proteklih godina pojavila u brojnim kampanjama poznatih brendova. Krasila je nekoliko naslovnica svjetki poznatih časopisa poput Ellea i Cosmopolitana, a Rachel je trenutačno na vrhuncu svoje karijere.

Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?