Opčinila prirodnom ljepotom

Poznata ljepotica usred pandemije bezbrižno odmara na lokaciji koja je postala pravi hit među zvijezdama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rachel Hilbert na modnoj sceni se pojavila još prije deset godina, a uspješna Victorijina anđelica uzela je odmor od obaveza te odmara u meksičkom Tulumu, gdje su je fotografi uhvatili u minijaturnom bikiniju.

Manekenka i Victorijina anđelica Rachel Hilbert uživa na moru usred pandemije koronavirusa i pred božićne blagdane, a 25-godišnjoj ljepotici čini se ništa ne smeta te se odlučila opustiti koliko može.

Paparazzi su je ulovili u meksičkom Tulumu na plaži, gdje je pokazala svoje vitko tijelo u minijaturnom crnom badiću.

Još prije nekoliko dana na Instagramu je manekenka otkrila gdje je pobjegla na odmor, a redom je objavljivala fotografije s plaže i s koktelom u ruci. Prirodnom ljepotom opčinila je brojne obožavatelje, a komplimenti na račun njezina izgleda samo se redaju na brojnim stranicama društvenih mreža.

Hilbert je inače u manekenske vode uplovila još u rodnom gradu Websteru prije desetak godina, nakon čega ju je majka odvela u New York na nekoliko audicija u agencije za modele. Prije nekoliko godina je potpisala za Victoria's Secret, a u međuvremenu se okušala i kao glumica.

S Hillary Duff i Debi Mazar pojavila se u seriji "Younger" 2015. godine, a odradila je još nekoliko manjih uloga.

Šetnja modnim pistama ovoj ljepotici je ipak bolje "sjela" te se proteklih godina pojavila u brojnim kampanjama poznatih brendova. Krasila je nekoliko naslovnica svjetki poznatih časopisa poput Ellea i Cosmopolitana, a Rachel je trenutačno na vrhuncu svoje karijere.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene