Nina Morić prije misterioznog talijanskog brokera ljubila je 12 godina mlađeg manekena Luigija Marija Favolosu.

Galerija


Već se neko vrijeme šuškalo kako Nina Morić (43) ponovno ljubi bivšeg muža Fabrizija Coronu (46), no manekenka je to opovrgnula svojim objavama. 

Vezani članci Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić nekad je bila jedna od najljepših žena, no od nje je ostalo deformirano lice te burni prekidi s čudnim muškarcima Wanda Nara Već je slomila nekoliko nogometaških srdaca, a sada se i Brozović zbog nje odlučio na sudsku tužbu...

Nina je krajem lipnja počela stavljati na Instagramu fotografije s misterioznim Talijanom. Uslikala je selfie dok su ležali jedno kraj drugoga, a na pitanja pratitelja manekenka je tek otkrila da njezin novi odabranik nije iz svijeta šoubiznisa.

Morić je otkrila i da je uživala s dragim na sushiju u restoranu u Milanu, a na fotografiji ju on grli i ljubi u vrat. Kako pišu talijanski mediji, Ninin dečko je broker.

Što se tiče šuškanja o pomirenju s bivšim mužem, manekenka je poboljšala odnose s Fabrizijem zbog njihovog sina Carlosa (17). Prije sadašnjeg dečka Morić je bila u vezi s 12 godina mlađim manekenom Luigijem Marijem Favolosom. Njihov je prekid bio buran jer ga je Nina optužila za obiteljsko nasilje i rekla da joj je udario sina. 

Inače, manekenka je u ponedjeljak otkrila da za 10 dana dolazi u Dubrovnik. 

Nives Ivanišević dirljivim se riječima oprašta od majke Vesne: "Hvala što si bila baš moja mama"