Manekenka Lily Aldridge supruga Caleba Followilla upoznala je na slavnoj Coachelli.

Galerija


Victoria's Secret anđelica 15. studenog proslavit će 33. rođendan.

Vezani članci Candice Swanepoel (Foto: AFP) Jedna od najljepših žena na svijetu ludo je zaljubljena u istog muškarca od svoje 17. godine Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

Radi se o američkoj manekenki Lily Aldridge koja je danas jedno od najtraženijih i najljepših lica u svijetu modelinga. Ipak, smeđokosa ljepotica prije nekoliko je dana preskočila godišnju revija brenda Victoria's Secret u New Yorku zbog trudnoće.

Manekenka očekuje drugo dijete sa svojim suprugom Calebom Followillom s kojim se vjenčala 2011. godine. Ljepotica i frontmen popularnog benda Kings of Leon godinu dana kasnije dobili su kćerkikcu Dixie Pearl, a obožavatelje su o drugoj trudnoći iznenadili u kolovozu 2018. godine na Instagramu.

U to vrijeme sretna obitelj bila je na ljetnom odmoru u sklopu kojeg su posjetili i Hrvatsku, točnije Nacionalni park Krku i Dubrovnik koje su nahvalili na sva zvona.

A ljubavna priča glazbeno-modnog para započela je 2007. godine na slavnom festivalu Coachella na kojem je Caleb nastupao s bendom.

"On je nastupao, a ja nisam mogla prestati razmišljati o njemu", priznala je jednom prilikom Lily te otkrila kako ih je zatim upoznao zajednički prijatelj. "Nisam mu htjela pokazati da mi se sviđa, pravila sam se da sam jako cool. Nismo izmijenili brojeve, no znala sam da ćemo se ponovno sresti. On je najcool muškarac kojeg sam ikad upoznala i moj najbolji prijatelj", otkrila je u intervjuu zaljubljena anđelica.

Par je uživao u ljubavi, a tri godine kasnije, Caleb je kleknuo. Ostalo je povijest, a uskoro dolazi još jedna kruna njihove ljubavi.