Kristina Šalinović progovorila je o bolnom procesu kroz koji je morala proći da bi ostala trudna, a najveća podrška joj je bio zaručnik Enrico Migliorati.

Galerija


Kristina Šalinović napisala je na Instagramu emotivnu objavu o svojoj trudnoći koju je podijelila sa svima početkom travnja. 

Vezani članci Kristina Šalinović - 4 Teška situacija naše manekenke: Pojadala se o svojim problemima i poslala poruku onima koji prolaze isto Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Hrvatsku manekenku uzrujali komentari na Instagramu: "Zašto to radiš, tko će te oženiti takvu?!"

"Daleko smo dogurali, ljubavi moja! Moj stalni podsjetnik da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka tableta koju sam uzela. Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama. Sve je vrijedilo sad kad te imam pod srcem", napisala je manekenka. 

Šalinović je poslala i snažnu poruku svim ženama koje se moraju boriti da bi zatrudnjele.

"Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to!", istaknula je Kristina. 

Pratiteljice su pružile podršku Šalinović i istaknule da je njezina objava divna, a neke su otkrile da su prošle kroz isto.

"Potpisujem sve napisano, čekamo svoju princezu za 17 dana", "I nakon dvije godine ne odustajemo idemo dalje još jači, rame uz rame! Drago mi je zbog tebe!", "Ratnica moja", "Divna, skromna i jaka, kao svaka mama", komentirale su. 

Inače, Kristina je u ožujku otkrila da se zaručila s Enricom Miglioratijem, s kojim očekuje prvo dijete, nakon šest godina veze. "Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali i dalje ne mogu vjerovati", napisala je presretna Kristinu uz kratki video i fotografiju s Enricom, a pohvalila se i prstenom koji je dobila. Par živi u Milanu. 

Njezina gola fotka na krevetu punom ružinih latica danas je kultna, no iza kulisa događale su se gnjusne stvari

Igor Kojić slavi 34. rođendan, podijelio je čestitku njemu jako drage žene: "Najviše na svijetu"