Bilo ju je sram

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice požalila se zbog čega je patila u djetinjstvu: ''Borila sam se''

Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss (Foto: Getty Images) +0 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Galerija

Karlie Kloss bila je viša od većine dečki u vrtiću i školi, a onda i učiteljica. Sa 14 je već započela uspješnu manekensku karijeru.

Manekenki Karlie Kloss (27) njezina je visina od 188 centimetara pomogla u karijeri, no kao dijete je patila zbog nje. 

Pogledaj i ovo showbuzz Više ne šuti! Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

Karlie je o svom odrastanju progovorila u YouTube emisiji "Bez filtera" Naomi Campbell istaknuvši kako se sramila svoje visine i pokušala je usporiti rast. 

"Borila sam se s time. Od vrtića sam bila viša od svih dečki, pa i učiteljica. Htjela sam zaustaviti svoj rast", ispričala je manekenka. Objasnila je na koji način je htjela spriječiti da bude viša. 

"Stavljala sam stvari na svoju glavu, no ništa nije upalilo. Da je bilo nekog rješenja, sigurno bih ga iskoristila", rekla je Karlie. Kao 13-godišnjakinja su joj rekli da je previsoka da se profesionalno bavi baletom. 

"Bilo mi je to u redu jer se nisam ni željela time baviti", naglasila je Kloss. Dodala je kako je s vremenom naučila voljeti svoje tijelo i visinu, a to joj je jako pomoglo u manekenskoj karijeri. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suited up for @wsjmag

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

"Dizajneri su mi često davali da zatvaram revije jer su znali da ja to mogu odlično odraditi", ispričala je Karlie koja je postala manekenka sa 14 godina. Samo tri godine kasnije magazin Vogue Pariz ju je uvrstio među "top 30 modela 2000-ih". 

Nosila je revije donjeg rublja Victoria's Secret, a do 2019. je bila na čak 40 naslovnica magazina Vogue u međunarodnim izdanjima. Inače, Karlie je trenutno u izolaciji od koronavirusa s mužem, poduzetnikom Joshuom Kushnerom (34) u njihovom domu u New Yorku. 

Par se vjenčao 2018., a manekenka je zbog supruga prešla na židovstvo. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim unatoč svim komplikacijama koje su došle s time", rekla je svojedobno Kloss koja ima imovinu vrijednu 30 milijuna dolara. 

Naime, Joshuina milijarderska obitelj je smatrala da Karlie nije dovoljno dobra za njega, pa ih je on s njom upoznao tek nakon šest godina, neposredno prije vjenčanja. 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene