Uspješna manekenka

Zanimljiva životna priča danske ljepotice: Roditelji su joj gej, a našli su se preko oglasa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Privatna i poslovna priča Josephine Skriver, danske manekenke, jako je zanimljiva.

Dankinja Josephine Skriver u srijedu je proslavila 27. rođendan, no već prije 12 godina započela je manekensku karijeru. 

Pogledaj i ovo showbuzz Slike oduševljavaju Prizori iz raja: Viktorijina anđelica odmarala u Hrvatskoj

Naime, agent ju je otkrio kada je stigla s nogometnom momčadi u New York, a na povratku u rodni Kopenhagen potpisala je ugovor s tamošnjom modnom agencijom. 

Ograničila se na angažmane u Danskoj dok ne završi školovanje, no to nije utjecalo na uspjeh njezine manekenske karijere. Nosila je revije donjeg rublja Victoria's Secret, surađivala s Pradom, Guccijem, Diorom i drugim prestižnim brendovima. 

Njezin privatni život jednako je zanimljiv kao i poslovni. Majka joj je lezbijka, a otac homoseksualac te su nju i mlađeg brata Olivera dobili umjetnom oplodnjom. Manekenka je svojedobno rekla da seksualno opredjeljenje njezinih roditelja nije utjecalo na njihov život i da su ih odgajali s puno ljubavi.

"Ljubav je ljubav. Ja sam ponosno dugino dijete. Moja je mama odmalena htjela jednog dana imati djecu i to je ostvarila. Objavila je oglas u LGBT zajednici i moj se tata javio", ističe Dankinja. Upravo zato manekenka se žestoko zalaže za prava LGBT zajednice. 

Na žalost mnogih muškaraca, danska je ljepotica od 2013. u vezi s glazbenikom Alexanderom DeLeonom, poznatijem kao Bohnes. Par se zaručio prije dvije godine te zajedno žive u Nashvielleu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing Dominican Republic 🥰! Looking through my camera today and thinking back to all the amazing memories i have already made here! Can’t wait to be back!! 🌴☀️👙🌊What’s been your favorite vacation spot??

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Iako ima zaručnika, Skriver ističe da je najvažniji muškarac u njezinu životu brat Oliver, s kojim se odlično slaže. Inače, ona je tek druga Dankinja koja je nosila rublje Victoria's Secreta. Prva je bila Helena Christensen. 

Josephine često nasmijava pratitelje na Twitteru, a jednom prilikom upitala ih je smije li posprejati tuđi auto ako smrdi. Naime, kada je išla taksijem do mjesta snimanja, ušla je u taksi koji je zaudarao i uplašila se da će joj odjeća to pokupiti. 

Zanimljivo je da je Josephine i kao beba bila model. Naime, pojavila se u danskoj reklami za pelene. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor i Severina Kojić Celebrity Rijetko tko će imati slatke snove pored ovakve fotke, Severina poželjela laku noć seksi objavom

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene