Ivana Smit navodno je pala s 20. kata zgrade, no njezina obitelj u tu priču ne vjeruje.

Galerija


Mlada manekenka Ivana Smit pronađena je mrtva na balkonu šestog kata zgrade u Kuala Lumpuru. Strani mediji javljaju kako je Ivana najvjerojatnije pala s 20. kata nakon zabave. Lokalna policija smrt tretira kao nesretan događaj iako članovi obitelji nesretne nizozemske manekenke inzistiraju na istrazi.

Ivana Smit (Foto: Instagram)
Ivana Smit (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vezani članci Ivana Šmit i Andrija Jarak - 3 Šefica liječničke udruge čeka poziv ministra: "U bolnicama je Bejrut, a vani ljudi slave kao da se ništa ne događa" Klinika Fran Mihaljević (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Samoubojstvo liječnice potreslo Kliniku za infektivne bolesti, šefica HUBOL-a o pritisku na zdravstvene djelatnike: "Očekuje se da na poslu budete kao robot"

Ivanin djed Fredrik ne vjeruje da je Ivana pala s 20. kata. "Pronađena je gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj događaja", izjavio je Fredrik koji je u cijeli slučaj uključio nizozemsku ambasadu, ali i Interpol, piše Daily Mail.

Neposredno prije tragedije susjedi su navodno čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojem je bila Ivana, a prema policijskom izvještaju u njezinoj krvi pronađeni su alkohol i ectasy.

Ivana je radila za brojne poznate brendove, među kojima je i Chanel. Prije 13 godina iz Nizozemske je doselila u Maleziju i pred njom je bila sjajna karijera koju je, nažalost, prekinula strašna tragedija.

Ivana Smit (Foto: Instagram)
Ivana Smit (Foto: Instagram) Foto: Instagram