Prati je 1,6 milijuna ljudi

Jedna je od rijetkih žena koja se ne libi pokazati sitne nesavršenosti, ali ovo su dokazi da fotografije za Instagram ipak uređuje

Kara Del Toro (FOTO: Profimedia) Kara Del Toro (FOTO: Profimedia) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kara Del Toro (FOTO: Profimedia) Galerija

Kara Del Toro ima 1,6 milijuna pratitelja na Instagramu koji uživaju u njezinim atraktivnim fotografijama, no zbog onih koje su snimili paparazzi jasno je da fotografije za društvene mreže dosta dorađuje.

Manekenka i glumica Kara Del Toro (27) redovito dijeli seksi fotografije na kojima izgleda savršeno, no u javnosti se ne libi pokazati neke svoje manje, sitne nesavršenosti koje su zapravo sasvim normalne.

Naime, Kara je uhvaćena kako okida selfieje u ulici Rodeo Drive na Beverly Hills u jako kratkoj, pripijenoj crnoj haljini koju je uskladila sa štiklama na vezanje do koljena. Dok je dugim rukavima prekrila ruke, zbog duljine su joj bile otkrivena bedra. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll)

Zbog toga je na vidjelo došao celulit koji vješto prekriva na svojim fotografijama na Instagramu. Budući da je okidala selfieje, bit će zanimljivo vidjeti hoće li koji drugi dio tijela pokazati na slikama i urediti ga. 

Inače, Kara je model i radila je s mnogim poznatim brendovima, a kada je riječ o glumi, pojavila se tek u jednoj seriji i nekoliko videa. Odrasla je u malom gradu u Houstonu i preselila se u Los Angeles zbog manekenske karijere. 

Prije modelinga osam je godina svirala klavir, a poznata je po tome što je filantrop i posebno podupire organizaciju Dogs Without Borders koja spašava pse. Na Instagramu ju prati 1,6 milijuna ljudi, a njezino bogatstvo procjenjuje se na dva milijuna dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene